Arslanannesi Kaynanam ve esimin kardesi bize gelecekler 15 gun karantinada kaldilar kaynanamin kocasi covid gecirdi ayni evde kaldilar ama kaynanamla esimin kardesi olmadilar bir sorun olur mu ki tasiyici falan olmasinlar gelince maske taksam mi
Berk2020Mert2008 Arslanannesi bir bilgim yok ama 14 gün sonunda taşıyıcılık bitiyor diye duymuştum bizde karantinadayız aynı evin içinde saadece oğlum pozitif bizde hiç bir belirti yok siz yine de maske takın
Arslanannesi Berk2020Mert2008 ay bilemedim biz de kalacaklarmis heralde sofradaa yemek yerken cikarcaz maskeleri falan kalmayin da diyemiyorum ki ..
Berk2020Mert2008 balyanakannesi2 5 gün mü bulaş süresi oğlum pozitif 4 gündür izole 13 yaşında bugün 4 .günümüz yarın 5 oluyor maske ile yanımıza gelebilir mi acaba bize maske taksak
GoGirl Berk2020Mert2008 benimde yegenimin ogretmeni pozitif cikmis eşi icin 5 gun sonra test yaptirip negatif cikarsa ise donsun demisler ama siz yine de maskeli korunun cunku burda 6 7 gun gun snr belirti cikti diyenlerde oldu
balyanakannesi2 Berk2020Mert2008 Doktor hastanede bna öyle söylemişti. Coviddim ben hastanede kaldım çıkrken ailem geldi aldı. Doktora endişemden bahsettim bulaştırma süren 5 gün korkmana gerek yok demişti.