Melikenisasedat Annelerr hipp 1 mama kullanıcam 1 aylık olucak bebeğim kafam karıştı arkasında başka internette başka yazıyor ölçekler siz nasıl kullandınız 1 aylıkken
BirAlparslanAnnesi Melikenisasedat önemli olan kutudaki yazan ölçek değil sizin bebeğinizin mamayı nekadar aldıgı alacağı Onuda deneyerek öğreniyoruz malesef zaten doydugunda yada tekrar istediğinde anlarsınız az çok nekadar yediğini
Ssmmyy Melikenisasedat 25 günlük bebeğim çok az beni emiyor 2 ölçek 60 lık veriyorum 2,5 saatte bir bazen 3 saat
Melikenisasedat HavvaHalil95 anladım benm bebeğim 25 günlük arkasında 3 4 haftalık 90 ml 3 ölçek diyo ne yapacağımı şaşrdım ya
HavvaHalil95 Melikenisasedat ben bazen 3 bazen 2 yani bebeğe göre çünkü beni emmiyor az emiyor ucum yok sağıp veriyorum yetmiyor
Melikenisasedat Ssmmyy Aynı günlerde bebeklerimiz ☺️beni emiyor ama bazen yetmiyorm benmde 3 ölçek diyo 90 ml bende öylemi yapsam 60 ml mi yapsam acaba
Ssmmyy Melikenisasedat önce 60 ı dene yetmezse ilave edersin ama bazen 4 saat uyuyo o zaman inanılmaz aç uyanıyor ağlıyor meme kabul etmiyor o zaman 90 lık yapıyorum. Mama üstünde aynen 3 ölçek yazıyor haftasına göre