Happybaby2 Gokce1202 3 kez yaşadım 3. Ye antibiyotik kalmamıştı sık sık ters pozisyonda emzirerek kurtuldum ben çok geçmiş olsun bide sıcak duşta ağrıyan yeri tarakla suyun altında tarar gibi yap iyi gelir eğer geçmezse direkt doktora git ilk olduğumda aldığım antibiyotikle geçirdim ilk ve 2. Kez olduğunda
Askutella Gokce1202 canım bende olmuştum dusa girip sütümü sağmıştım bide sürekli sıcak havlu sardım .bide canın çok acıyor ama ağlaya ağlaya emzirdim tamamen gecmesi 3 günü buldu
Kucukmucizem2704 Gokce1202 oncelikle gecms olsun cok zor bnde neler cektim ondan oturup agladigimi biliyom bol bol sicak suyla dus aldim sagdim ve surekli bebegi emzrdm oylelikle kurtuldum vlla insllh sende kurtulursun bi an once..
Gokce1202 Happybaby2 antıbıyotık kullanınca emzirebildin mi canım? Gogusumun ucu yara oldu hep simdide mastit cok agrı yapıyor sol kısmı cok sert ucuda yara aglayarak emzırıyorum resmen. Emzirdiğim halde gogsum yumusamıyor smdi sıcak su torbası yaptım hem sızlıyor hem agrıyor dediğinizide uygulucam cok tesekkürler 🙏🏼
Happybaby2 Gokce1202 rica ederim doktor bana antibiyotik yazarken dedim ben emziriyorum oda bi sakıncası olmaz dedi emzirenlerinde kullanabileceği bi antibiyotikti
Gokce1202 Happybaby2 teşekkürler. Bende gittim dokora apse yapmamıs henuz antıbıyotık verdi 2-3 gune rahatlarsın dedi
Parasetamoll Gokce1202 ben oldum aşırı üşüme 42 derece ateş derken hastanede yatış verdiler günde 4 kez damar yolundan sulcid alarak geçirdim malesef. Yeniden doğum yaptım sanki 1 ay etti şükür geçti 1 haftada çok çok zor ama kimisi hafif atlatıyor
Elifim1 Benimde göğsümde tıkalı yerler var özellikle emzirdikten sonra çok sızlıyor geçen sağdım baya yumuşadı geçti sandım ama süt dolunca tekrar sertleşiyor yara olduğu içinde zor emziriyorum inşallah ilerlemez 😔
Gokce1202 Elifim1 insallah cok gecmis olsun, emzirsen dert emzirmesende dert insallah gecerler acısı cok kotu☹️
remzimertinannesi Gokce1202 benim 2kez abse yaptı acıldı emziremedim haftalarca...ama geçti şükür 20antibiyotıkli iğneyle 3.ye olmadı Allaha şükür.. bol sagım yap emzirince bile hiç süt kalmaması lazım cok zorlu bi süreç malesef ama oyle boyle geçiyor
Balarisio Gokce1202 ateş kusma canıma okumustu mastit.antibiyotik kullanmadim bol.bol.emzir ve sütünü sağ.sicak duşta masaj yap tek caresi bu
Elif_Esma Çok geçmiş olsun bende bir hafta antibiyotik kullandım sıcak su torbası koyup sagdim çok şükür öyle atlattım biraz zaman alıyor ama sadece sabir😉
Gokce1202 remzimertinannesi elimden geleni yapıyorum birsey sorucam size mesela ben emziriyorum süt kalmaması icn sagımda yapıyorum mesela bakıyorum süt bitmis bosa cekiyor makına. Hala devam mı etmeliyim yoksa süt gelmeynce bırakmalı mıyım?
remzimertinannesi Gokce1202 biraz geç oldu görmedim mesajını kusura bakma😐 makineyle cekip süt gelmeyince bırak tabi bitmiş demektir ama sağımı sık yap yada ilk o memeyle emzir doktor emzir dedignde bana emzirme demişti çünkü iltihaplıyken..emzirip sag baktın süt gelmiyor bırak bir saat sonra tekear emzir sag buna gecelerde dahil😫 çok ççok geçmiş olsn