Ruveydaa98 Kızlar lcw e bebek dışında internetten nerelerden alışveriş yapıyorsunuz beden tutuyor mu ay bu sene kışlıklar nasıl pahalı 2. Bebe olunca ikisine birden ağır geliyor 🤣
Ruveydaa98 Sgma oraya da bakıyorum ama riskli gönderirler mi göndermezler mi kararsızım başka ürün gelirse filan
Vanilya Deletedmom0099 Merhaba defacto dan bende almak istiyorum da. Kalıpları nasıl? Birde kumaşları ince mi takım aldınız Mı?görsel olarak çok beğendim ama canlı görmeyince kararsız kaldım
Ruveydaa98 Aayyssnnrr civilden daha hiç almadım hep lcw alıyordum bu sene çok pahalı ve güzel değil açıkcası civilin kalıpları nasıl peki
Tatlican Ruveydaa98 Evet 2 3çocuklu olanlara allah kolaylık versin bende dun aldim kızıma bikaç eşya kış için dahada lazım
Ruveydaa98 Snmadr e bebekte de adam akıllı yok sanki 🙄 zıbın filan iyide takım olarak çok az seçenek var mağazaya gittim 120 liradan aşağı kışlık yok
NEHIR21_BULUT18 Ruveydaa98 genelde civilden alıyorum istediğimi de buluyorum başka hiçbiyere bakmak zorunda kalmıyorum
ikizlerinannesi2985 Ruveydaa98 civilden aldım dün bir dünya şey. Takımlar ortalama 50 tl idi. 32 tl ye de bi kaç güzel takım vardı. Kumaşları da baya iyiymiş. Aklınızda bulunsun🥰
mervealco Ruveydaa98 bence bulunduğunuz yerdeki bebek mağazalarına bakın daha uygun oluyor.🙂 İnternetten alsanız illa kargo parası da veriyorsunuz çünkü
Deletedmom5284 zaradan aldım 2 yaş için zıbınları ve pantolonlarını, çok kaliteli erken giydirmeye bile başladım
Eymenduygy Ruveydaa98 lcw outletini takip edebilirsiniz. Çoklu takımlar düşüyor sürekli favori de bırakın çoğunu düşürüyorlar kendi sitesinde
Yusufagahinannesi Ruveydaa98 ben h&m den alıyorum ama mağazadan çünkü mağazada 3 al 2 öde veya indirmli ürünler oluyor
kaganege Ruveydaa98 cigit çok güzel ve uygun fiyatlı. Lcwdan da alıyorum tabiki. H&m bu markalara göre daha yüksek fiyatlı ama indirimleri takip edin ben yazın 3 tane pantolonu 250 telden 125 tlye almıştım diğer uygun fiyatlarla ayni oluyor tabiki takip etmek gerekli