Minnosunaannesiii 4ay 22 günlük bebeğim var ve korona oldum 8. günüm 8 gündür maskeyle geziyom bebek var diye olanlar maske taktınız mı nasıl geçirdiniz?Ayrıca felaket bir baş ağrım var nasıl geçecek bu,ağrı kesici de içiyorum
Berk2020Mert2008 Minnosunaannesiii evde şu an büyük oğlum 13 yaşında corona izole ettik odasından çıkmıyor sadece lavabo İçin çıkıyor lavaboları ayırdık sürekli her yeri çamaşır suyu ile siliyorum küçük oğlum İçin korkuyorum 14 aylık bugün 4. Günümüz sürekli el yıkamaktan ellerimiz kurudu resmen
kaganege 5 ay önce geçirdim eşim de oldu Çift maske taktım. Bol bol el yıkadım. Üst çamaşırımı sık değiştirdim. Bol su içtim. Emzirdigim için ilaç kullanmadım. Bebeğimi emzirmeye devam ettim. Bebegimde hiç bir sorun olmamıştı.
Minnosunaannesiii kaganege bizimki çok huysuz uykularimiz yok çok guzel uyurdu gece uykusuna 9da en geç 930 uyurdu gece 4 e bazen 5 bazen 3 de uyanırdı geri 7ye kadar şimdi gece uykusunu geçtim gündüzde yok 30 dk en fzla
01asaf01 Bende şuan koronayım maskeyle geziyorum sürekli el yıkaayıp dezenfekte ediyorum. Hergün duş alıyorum emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum parol ve bitkisel şeyler. Allah şifa versin canım.