tontisbebegim Birsenkerim takip yayınları konu anlatım+ soru bankası aldım. YouTube’dan benim hocam kanalı
Birsenkerim Hck00 bende soru bankası alacağım kararsız kaldım tek bir kaynakla mı devam etsem karışık mı kullansam acaba
Gtmz Pegem aldım konu anlatim ve soru bankası ben de ekimde baslayacagim çalışmaya benim hocamla youtubetan sizin bolum ne :)
Birsenkerim Gtmz Almanca öğretmeniyim sizin?? sanırım Bende öyle yapıcam video test şeklinde gidicem kaynak taraması yapıyorum ama hangisi iyi bilemedim farklı kaynaklardan test çözmek istiyorum ama yetişir mi bilemiyorum. Ekim çok geç değil mi? Başlamak için
Birsenkerim Birgaripyolcuyum merhaba bıraktım geri desem 🥴 bebeğimin biraz daha büyümesine ihtiyacım var çünkü onunla biraz zor oluyor. Tabi bunu bahane olarak da görebiliiz çevremdr bebeği olupta atanan çok var işte biraz sıkıntılı süreçteydim o yüzden pek ilgilenemedim kpss ile instagram üzerinden toka satışı yapıyorum
Birgaripyolcuyum Birsenkerim valla bebek yürümeye başlayınca hepten zor oluyor 17 aylik baya zorlanıyorum ben de bakayım inşallah değer