Birprensesannesiii3850 Kızlar bebeğim 5 aylık az önce 1 tatli kasigi kadar yogurt verdim çenesinde kızarıklıklar oldu sizce alerjimi sebebi🤦♀️içim bi hoş oldu korktum
thecatcherintherye Birprensesannesiii3850 büyük ihtimal alerji. Aynı sıkıntı benim kızımda da vardı. Çocuk alerjiye götürdük. Test yapıldı ve hafif düzeyde alerji çıktı. Süt ürünleri yasak şu anda.
Birprensesannesiii3850 thecatcherintherye ya peki bisey önerdilermi kendi kendine gectimi yuzundekiler
thecatcherintherye Birprensesannesiii3850 Benim de yoğurt verince kızarıp 10-15 dk sonra geçiyordu. Artık vermiyorum tabi , yasak.
Birprensesannesiii3850 thecatcherintherye insallah ya çok tesekkür ederim icimi rahatlattiniz birazda olsa rahatladm🤦♀️
thecatcherintherye Birprensesannesiii3850 bizimki alerjiden kaynaklandığı kesinleşti. Fakat daha önce sanırım yine burda okumuştum. Metal kaşıkla verince de böyle kızarıklık olma ihtimali varmış diye. Geçmiş olsun😊
Birprensesannesiii3850 thecatcherintherye tesekkür ederim silikon kasik kullaniyorum ama buyuk ihtimal yogurda alerjisi var 🤦♀️bende ne güzel yedi yoğurt mayalayım hemen diyordum hevesim kursagimda kaldi
DurununAnnesi12 thecatcherintherye alakası yok canım süt ürünleri zaten alerjik olarak yüksek benim de kızımda aynı oldu yoğurt vermiyorum süt ürünleri tüketmiyorum
thecatcherintherye plakayerli doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi ama burda yazılan bir gönderide vardı metal kaşıkla yiyince çocukta kızarıklık oldu diye. Doğruluğunu bilmiyorum