iki_prens_annesi Detarjanimi degstrmk istiyorum hangisinden memnunsunz acaba bide yumusaticida istiyorum ☺️🤭
uyumayankoala iki_prens_annesi toz deterjan persil color yumuşatıcı yumoş lilyum kullanıyorum çok memnunum
Ah_neredeee_vah_neredeee iki_prens_annesi persilin sıvı deterjanı mükemmel kokuyor ve iyi temizliyor çok güzel be kalıcı olduğu için kokusu yumatucıya gerek duymuyorum ben
Cemre_61 iki_prens_annesi renklilere Persil beyazlara ariel yumuşatıcı yumoş ama geçen denemek için abc kırmızı olandan aldım baya baya kalıcı güzel yumuşatıcısı onu da beğendim öneririm 🥰
Sevo2855 iki_prens_annesi omo active renkliler ve beyaz için olanından kullanıyorum yumuşatıcı da yumoş lilyum bide size tavsiye beyazlarda oluşan lekelere asperox sıkın kırmızı olanından hiç leke kalmıyor,gömlek manşetleri,yakaları vs de
Defneninannesi1108 iki_prens_annesi Kesinlikle toz istiyorsan omo renkliler icin Battaniyelerimi yeni cikardim miss gibi kokuyor. Yumusaticita yumoş lilyum tabi biraz uygun olsun dersen abc serisi de güzel. Deterjanda rinso.