BukDef Merhabalar arkadaşlar, bu ilacı doktorum süt artırıcı diyerek vermişti ama bende baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor sanırım. Kullandıysanız sizde de oldu mu?
FatosToprakDeniz BukDef motilium sindirim düzenleyicidir. İlk kullanmaya başlayınca mide bağırsak problemleri olabiliyor. Süt arttırdığını hiç duymamıştım. İlaçla süt arttırmak ne kadar sağlıklı onu da bilemedim
ahsenmomm BukDef benim doktorumda vermişti ama sonradan bir haber gördüm bu ilacı bazı ülkeler yasaklamış çok zararlıymış diye ne kadar doğrudur bilemiyorum ama
Cgnege44 BukDef Ne alakası var saçmalık süt arttırıcı olarak bunu doktorun onerdgiine eminmisiniz süt arttırıcı başka şeyler varken Tahin pekmez yeşillik yiyin bol su için sütünüz kaliteli olsun diye vitaminler var
FatosToprakDeniz BukDef mantıklı düşünürsek anne sütü verirken parol disında pek ilaç kullanamıyoruz. Mama vermeyelim diye ilaçla süt arttirirsak o süt kimyasal icermeyecek mi🤷♀️
buzlulimonata Yan etki olarak süt artiriyodur ancak emziren annenin sütüne gecer. Doktor agir sacmalamis