Melisaustundag Kızlar merhaba daha 5 günlük anneyim emzirmek korkulu rüyam oldu göğüs ucu yarası için neler yapıyorsunuz aciil yardım 😩😩😩😩
3MelekAnnesi3 Melisaustundag lansinoh krem sürüp kalkan kullandım 20 günlüğüz hiç yara olmadı herkese siddetli tavsiye ederim olan yaran da en fazla 1 hafta içinde gecer
3MelekAnnesi3 Melisaustundag lansinoh krem sürüp kalkan kullandım 20 günlüğüz hiç yara olmadı herkese siddetli tavsiye ederim olan yaran da en fazla 1 hafta içinde gecer
kaganege Lansinoh göğus ucu krem,gümüş kapak. Goğus ucuna çamaşırınız temas etmesin iyilesene kadar. Kalkanlar işe yarar
Mevosunannesi 3 ay cekmis biri olarak yazıyorum . Git hemen gümüş kapak al . 🤦🏼♀️ Doğumdan daha zordu o emzirmek . Sinirlerim bozulmuştu artık denemediğim krem doğal yol kalmadı . Hemen ama hemen gümüş kapak kullanmaya başla
islimkry Mevosunannesi bende 2 aydır çekiyorum ve daha uzun da süreceğe benziyor 😢 hangi marka kullandınız gümüş kapak
Mevosunannesi islimkry silvergo almıştım ben o zaman 200 e şimdi 130 a falan düşmüş . Kimine 2 günde fayda ediyor ama ben artık perişan durumdaydım . 4-5 günü buldu iyileşmesi bir ay onlarla emzirdim daha sonra bıraktık ama kesinlikle faydasını gördüm .