Masmaviuuuui Bebegine bu suruptan verip sonuc alan arkadaslar varmi acaba.Uykumuz çok düzensiz bunun adını duydum ama denemedim.
Krgztuba Masmaviuuuui kullananlar çok memnun bizim doktorumuz önermedi yan etkisi çok diye onun yerine ara ara zaditen damla ver dedi
defnosgeldii Ben verdim veren arkadaşlarımda çok valla aşırı faydası var doktorada sordum eczaciya da bir şey olmaz bir çay kaşığı ver dediler beş dakkada uyuyor çocuk 😀
Macidenezkerimali Masmaviuuuui aslında bize dr sabah ve akşam ver dedi ama ben sadece akşam veriyorum çünkü çok uyuyor bu seferde akşam veriyorum bir tatlı kaşığı gayet güzel uyuyuor maşallah
Masmaviuuuui Macidenezkerimali yok ben kullanmadım canım sadce duydum sağdan soldanda kullanan varmı diye merak ettim doktoruma sordum ama daha cevap gelmedi
Macidenezkerimali Masmaviuuuui aslında çok ağlayan bir bebek deildi şimdi 20 aylık ekstra bir durum olmazsa akşam 22:30-23:00 gibi uyuyor sabahta 9 gibi kalkıyor gece emmelerimiz var tabi ama uyanmadan devam ediyor emip uykusuna