Nur0653 İlk zamanlar 4 aylık oğlumun oyun olsun diye yaptığını sanıyordum ama iyice arttı uyurken uyanıyor öksürükten sizce neden çok korkuyorum lütfen bilgisi olan bilgilendirsin
Veyselaras Nur0653 Biz de de aynı durum var bazen kendisi kaldırın demek için öksürüyordu en azından öyle anlıyordum şu iki gündür gece ve sabah kalkınca bir iki kez öksürüyor kuru öksürük gibi bizim birde ara ara kusuyor usuttugumizu düşünüyorum ama
Ikizannesi5 Nur0653 aynı durum benim oglumda da var sizin kac haftalik dogmustu ileri derece prematüre bebeklerim var bi tanesi normal ama digeri burun tikanikliginin ardından öksürük te başladı ve bronşit olacak diye aklım gidiyor
asell03 Nur0653 benim kızım da 4aylık öksürüyor ama ne bilim bana çığlık atmaktan dolayı gibi geliyor yeni girdik 9gün oldu 4.aya
askanne10 Nur0653 bu ara öksürük hapşırdık bizde de var bizde premetüre doğduk 11 aylığız geçmiş olsun
Nur0653 Veyselaras bende öyle düşünüyorum ama burnu da tıkalı genzi dolu olduğu için mi oluyor diye de düşünmüyor değilim
Veyselaras Nur0653 gündüz sorun yok bizim gece de sorun bizimde burun tıkalı o yüzden uyandığı bile oluyor bebekliginden beri hep temizliyorum ama nedense bir türlü geçmedi ama öksürük yeni olan birşey öyle fazla oksurmuyor ama bir iki kez öksurup geçiyor
Nur0653 Ikizannesi5 benimki 32 haftalıktı ama 29 olarak gelişmişti bende bronşit olmasından korkuyorum
Ikizannesi5 Nur0653 anladim kuzum benim oğlanlar 25 de dogdu acilden geldim yenice burnunu temizlettim ywrin hastaneye gideceğiz doktorumuza umarım bronşit olmamislardir
Ikizannesi5 Nur0653 bizim problemli kuzum bende yeni geldim hastaneden eger devam ederse yoğun bakıma alınacağı söylendi 😔 burnu temizlendi ama öksürük vs bu bebekler için riskli dedi ileri derece prematüre olduğu için
gul-33 Bizde iki aylığiz bizde de öksürük hırıltı var akciğer röntgen temiz çıktı niye bilmiyorum bnde
Nur0653 Ikizannesi5 allah korusun canım inşallah o derece ileri gitmez çok zor bi süreçteyiz allah yardımcımız olsun