aselinannesi06 Merhaba 18 aylık kızım var yemek yerken uyuyacağı zaman hep dişlerini gıcırdatıyor normalde de arada bir yapıyor başına gelen var mı acaba doktora götürsem mi ki
Serap11 aselinannesi06 Benim oğlum da 15-16 ay civarları yapıyordu, hiç tepki vermedik zamanla bıraktı. Şu an 19 aylık yapmıyor bayadır, doktorluk bir durum yok bence tuhaf geliyordur belki azı dişler yeni çıktıysa falan olabilir yani :D
Eslina0908 aselinannesi06 merhaba benim kızım da 13 aylık daha cuma günü sordum doktora reflüden olabilir dedi. Keçiboynuzu pekmezi önerdi bir iki çay kaşığı. Verdiğimden beri yapmıyor. Bence diş çıkarma da etkiliyor diğer dişleri kaşındığı için öyle bastırmak istiyor olabilir ☺️
aselinannesi06 Serap11 1.5 ay falan oluyor azı dişleri çıkalı. O zaman telaş yapmayım bende acaba dişi mi ağrıyor falan dedim ne alakaysa 🤦♀️😂
aselinannesi06 Eslina0908 faydası olduysa bende veriyim bari çünkü yemek yerken uyuyacağı zaman hep yapıyor gün içinde oynarken de yapıyor belki kesilir bizim de en azından kan da yapar pekmez teşekkür ederim ☺️