meyrik1 Göğüs Ucu yara olanlar neler kullanıyor benim göğsüm kanıyor sütümün yarım çay bardağı kadarı kanlı geliyor neler yapabilirim
Ciciki_21 meyrik1 𝗏𝖺𝗓𝖾𝗅𝗂𝗇 𝗌𝗎𝗋 𝖼𝖺𝗇𝗂𝗆 𝖻𝖾𝖻𝖾𝗒𝗂𝗇 𝖺𝗄𝗌𝖺𝗆 𝖺𝗋𝗍𝗂𝗄 𝗎𝗒𝗎𝗋𝗄𝖾𝗇 𝗏𝖺𝗓𝖾𝗅𝗂𝗇 𝗌ü𝗋 𝗏𝖺𝗓𝖾𝗅𝗂𝗇 𝖻𝖾𝗇𝗂𝗆𝖽𝖾 𝗄𝗎𝗋𝗍𝖺𝗋𝗂𝖼𝗂𝗆 𝖻𝖾𝗇𝗂𝗆𝖽𝖾 𝗌𝖾𝗇𝗂𝗇 𝗀𝗂𝖻𝗂 𝗈𝗅𝗆𝗎ş 𝖻𝖾𝗇 𝖻𝖾𝖻𝖾𝗀𝗂𝗆𝗂 𝖾𝗆𝗓𝗂𝗋𝖽𝗂𝗀𝗂𝗆𝖽𝖾 𝗁𝖾𝗆𝖾𝗇 𝗌𝗎𝗋𝗎𝗒𝗈𝗋𝗎𝗆 𝖾𝗇𝖺𝗓𝗂𝗇𝖽𝖺𝗇 𝗒𝖺𝗋𝖺𝗌𝗂 𝖼𝖺𝖻𝗎𝗄 𝗂𝗒𝗅𝖾𝗌𝗂𝗒𝗈𝗋
ASL_93 meyrik1 lansinohun gögüs ucu kremini kullanıyorum emzirmeden önce silinmesi gerekmez yazıyor üstünde,gümüs kapak kullanıyorum birde simdilik sıkıntı yok gibi yeni doğum yaptım sayılır bakalım hayırlısı🥰
Babyege meyrik1 benım kurtarıcım gogus kalkanı olmustu bırde dogumdan sonra doktorum garmastan pomad verdı canım
Gzd588 meyrik1 en iyi çözüm zeytinyağı bence göğüs ucunu yumuşatıyor ve iğleştiriyor. Göğüs ucuna bol zeytinyağı sürün
P12 Gögüs kalkanı tek çözümüm olmuştu tabi birazda zamana ihtiyacınız var tahin yagını sürüp gögüs kalkanını kapatın nemli tutuyom catlamasını önlüyo umarım bi an önce iyileşir🙏🏻
Nursenaaa Gümüş göğüs kapakcigi,zeytinyağ,tahının üstünde çıkan yağı,ayva çekirdeği suyla jel kıvamında yapıp sürebilirsiniz bunlar.
ozsez85 Gümüş kapak, garmastan pomad, zeytinyağ, kakao yapı. Hangisi elime gelirse. Tamamiyle geçmiyor çünkü sürekli emziriyorum ama acısını azaltıyor
tommbuulyanakk_49 Valla zeytin yağı sür şeffaf bir parça poşet bırak üzerine iki üç güne iyileşir 19 gündür doğum yapmışım ve benim ilk bir hafta öyle oldu yaraydı teyzem söyledi poşetle üç gün sonra iyileşti ama emzirmeden önce iyice temizleyin her ihtimale karşı 🤗🤗
Yakdg meyrik1 gümüş kapak lansinoh bir arada kullandm ben çok iyi geliyor acıyı alıyor yıkamaya gerek de yok yara için kantaron yağıda kullanabilirsiniz