NK1907 Doğumdan sonra çok kilo aldım niye biliyorum aslında emziriyorumda ama niye böyle oldu bilmiyorum ve eşim bundan çok rahatsız yüzüme sürekli vurup duruyo kilomu
SumeyrAram NK1907 😥bende sezeryan doğum yaptım kilolar kaldı gitmedi bebeğim 1 yaşına girdi Dilan polata gidicem önümüzdeki ay kampanya vardı zayıflamada aldım paketi inş işe yarar hiç bişey giymek bile istemiyorum
senem9 SumeyrAram ay şimdi mesajınızla haberdar oldum dilan polattan. İlk kez duydum. İnstagramını bi inceledim de rasping diye bir şey yapıyormuş. Siz öğrendiniz mi ne kadara yapılıyor o
Bkk Bende doğumdan sonra aldım hamileyken böyle değildi üstüme yapışıp kaldı benimki de sürekli nasıl kilo aldın ya diyip duruyo iki ay oldu doğum yapalı
0307 Bkk benimde 2 ay oldu doğum yapalı valla cayın yanında 1 paket burçak bisküvi yiyorum şu üzerinde çikolata olanlardan emxiriyorum canım istiyo geçen gülerken göbeğim sallaniyomus normal olan bisey istedigi kadar kilo aldın desin doğum yaptım sonuçta hemen kilo verilmiyo öyle veririz inş bigun
Mlke301020 Zuhallkahraman hiç sorma ya bu eşleri kilo yapanlara gıcık oluyorum bir tanede kendi doğursun bakalım her şey eskisi gibi oluyor mu?😬
0307 Bkk ondandır önceden yapmazdım şimdi çaya batirirp batırıp yiyorum stok yaptık o biskuviden 1,5 porsiyon yemek yiyorum çabuk acıkma hissi oluyo bende 67 kıloyum boy 160 veririm inş zamanla şuan önemli olan bebiş onun karnı doysun da
Bkk 0307 aynen bende onun için dayanıyorum zaten geçen bi diyetisyenle konuştum 6 aydan önce diyette önermiyolar emziriyorum diye herkeste şimdi ye sonra verirsin diyo inşallah verebilirim 79 la doğuma gittim bi hafta da 72 ye düştü kalan 10 kg var eskisi gibi olabilmem için
0307 Bkk ek gıdaya geçince daha dikkatli oluruz yememize icememize veririz kiloları diye düşünüyorum inş öyle olur zaten sürekli onların peşince koşturmaca geçecek verilir ya
SumeyrAram senem9 ben 8 rasping 8 G5 bide başka bişey daha vardı 5 bin yerine 1500 düştü geçen ay aldım hemen bi yıl kullanma süren var önümüzdeki ay gidicem inş