Toprakaren Glcnaksy canm sağlıkciyim bebeklerde 3 yasa kadar deldirmeyi önermiyoruz deldirmeye gelenleri de malesef geri ceviriyoruz çünkü bebeklerin kulak yapısı 3 yasa kadar değişiyor soyle düşünün siz şimdi kulağı delirdiniz ve bebek büyüdükçe kulağında büyücek ve deldirdiginiz yer çok aşağıda kalıcak bunu göze alarak değdirmek isterseniz deldirin
Derinsart Glcnaksy erken bize doktor tetano aşısından sonra deldir demişti onlarda sanirm 6. Ay itibariyle yapılıyor
Glcnaksy minmin-hanim Bu nasıl bı yorum beden onun da bedeni ne alaka takmak istemezse takmaz büyüyünce kupe zorla taktircak halim yok beden onun bedeni diye ozmn erkek çocuklarını da sunnet ettirmeyelim mi yani yorum yapmak için yorum yapmayın Allah aşkına ya
Mom345 Glcnaksy ne alaka sünnet kulak deldirme? İkisi arasında kş bağlantı ne alaka yorum yapmak için yapan sensin verirsin örnek ne alaka??? Oğlumun psikolojisini düşündüğüm için 2 aylıkken sünnet ettirdim kulak deldirme tamamen annelerin kendileri için beğeni uğruna yapılan şeyler bedeni hakkında kendiniz karar veriyorsunuz şimdi deldirilen kulak kendi isteyip takmadığı zaman kapanack mı sanki? Bide üstüne abdest eziyeti var annem biz isteyince kulaklarımızı deldirdi iyiki de öyle yapmış Birgün kızım olursa bende aynısını yapıcam
minmin-hanim Glcnaksy Kulak deldirmek keyfi bir durum sünnetle neden kıyas ediyorsunuz ki, bedeniyle ilgili kararları kendisi versin taraftarıyım, sizin beğeninize göre yorum yapacak değilim.
Glcnaksy minmin-hanim karariniz size kalsın ozmn kulak deldirme hakkında ne dusunuyosnz diye sormadim nezmn deldirdiniz hangi ayda diye sordm fikriniz yoksa zikrinizde olmasin lutfen
brokoli belki ileride istemeyecektir. bandana, toka, bileklik gibi cikarilabilir ve vucudunda degisiklik yaratmayacak suslemeler tercih etmeniz bebeginize karsi daha saygili bir hareket olacaktir.
Glcnaksy Alyanur doğru sunnet ettirince onun bedeni olmuyo çünkü sizi ilginendrmez beğeni uğruna yapıp yapmamam kulak deldirmek sunnettir ayırıca buyudugnde takmasada kapanıyo kendimden biliyorm velevki kapanmadı sanane evladimin kulagini deldirmek için kimseden izin isticek halim yok yorumun kendine kalsin
minmin-hanim Glcnaksy Erken mi dediniz erken dedim ne bu agresiflik işinize gelmeyen bir cevap verdiysem siz görmezden gelin