minikturta Arkadaşlar bebeğim 18nde 2 aylık olacak, şuan akşam 7den beri uyanık uyumuyor. Hamakta sallıyorum ayagimda battaniye de yok uyumuyor. Bu kadar uyanık kalması normal mi ? Ne zaman düzene girecek uykusu 😭
minikturta Yagmuralmila altı temiz karnı da tok kendimden daha çok eminim, dediginiz gibi agliyor ama sakın olduğu zaman da uyumuyor 🙄
minikturta Misipisi35 meme de emerken ağlamaya başlıyor ağlıyor emiyor ağlıyor emiyor şancı gelince böyle yapıyor uyuyorsa da uyanıyor
Rabiazulal Güzelce terlet bi canım sancısı varsa ısınınca daha rahat yapar üşüdüğü içinde gazlanır bebek tek yemekle alakalı değil uyumaması normal değil o yavrucakta uykusu olup uyumadığı için iyice sinirlenmiştir
minikturta Rabiazulal acaba gündüzleri uyuduğu için mi gece uyumuyor diye düşündüm, lakin hiç mi 7 8 saat içinde uykusu gelmez emiyor kalkıyor 2 dk gözünü kapatıyor hiç uyumamış gibi geri kalkıyor
Aysen_1 minikturta bizde aynıyız seninle bak bu saat oldu uyumuyo uyuyo aslında ama dalamiyo uyaniyo hemen bitik haldeyim şu an 😏
Benbenim2 minikturta benimkide o saate uyuyor sabah 5 de kalkıyor. Bende uyandırmak için kaldırıyorum benimkisi acaba bu kdr normal mi ?
NurayKaan minikturta 2.ay atağı varmış sanırım o olmasın ? Bizde 2 aylığız aynı şeyleri 2 gün önce yaşadım mahvoldum uykuya dalamıyo sürekli ağlıyo sütüm de var karnı da doyuyodu memeyi çığlık kıyamet istemiyordu itiyodu eliyle meğersem sütüm de tazyikli geliyormuş geriye yaslanarak üstüme yatırarak emzirdim zar zor öyle aldı memeyi göğsümde uyuya kaldı 2-3 gün çok zordu inanın Allah kolaylık versin sağlık versin bebeklerimize 🙏
Rabiazulal minikturta yanına yat emzir iyice dalana kadar ayrılma yanından cnm daha çok küçük bnmki üç aylık gün içersinde şekerleme mutlaka yapar akşam yedide uyur sabah altıya kadar tek acıktığında kalkar uyya uyya büyüyecekler