Yeliz123 Merhaba anneler bebeğim 3 bucuk aylik başınin surekli sağa meyilli olmasindan suphelenip doktora goturdum ve tortikollis teshisi koydu sebebi tam bilinmemekle birlikte anne karninda durus pozisyonundan kaynaklaabilecegini soyledi ve fizik tedavi verdi yarin baslayacak. Basina boyle birsey gelen var mi ?
bynduru Yeliz123 cok gecmis olsun.Basima gelmedi ama benimde anne karninda durus pozisyonundan kaynaklanabilecek bir sıkintim var.halk arasinda gul denilen lekeden kizimin gozunde ve alninda var.gozu biraz şiş de doktorumuz endise etmeyin dedi ama ben goz doktoruna goturmeyi dusunuyorum
shdemir Yeliz123 Benim oglumda 4 aylik ayni sorun bende de var arada duzeliyo 2 3 gun sonra yine ayni. Bende goturucem onumuzdeki hafta. Herkes yatis.pozisyonuyla alakali oldugunu soyluyo. Peki doktorunuz ne dedi yani fizik tedaviyle duzeliyomuymus?
Zeynepkuzeyy Yeliz123 merhaba benimde 3,5 aylık bebeğime tortikollis teşhisi konuldu fizik tedaviye başladık sizinki düzeldi mi tamamen , düzeldi ise ne kadar sürede düzeldi beni bilgilendirebilir misiniz
bynduru Yeliz123 35 gunluk.benim bebegim anne karninda hep yan durdu.38. haftada dondu.Sizinki de oyle miydi
Yeliz123 Yok degildi net hatirlamiyrm ama 32. Haftada falan dönmüştü benim bebeğim bu arada bi göz doktoruna götürün bende ilk ayinda goturmustum göz muayenesine
Yeliz123 shdemir 15 seans verdi haftada 3 gun bebeklerde sık rastlanilam bir durum dedi 15 seansta duzelir dedi fizik tedavi alirken hareketleri sende öğren evdede uygula dedi bakalim umarim en kisa zamanda atlatiriz