kutgun Bebeğimin ateşi 38.1 bir saat önce calpol verdim sizce hangi ateş derecesinde uyandırmalıyım bebeğimi ve sizler uykusuzlukla nasıl baş ediyorsunuz saat başı uyanıp mı ateş ölçüyorsunuz
Mom9870 kutgun Ben 38 olan ateşte eğer verdiğim ilaçla düşmüyorsa kaldırıp ya duş aldırırım yada eklem yerlerine bez koyarım. Uykuda ateş daha da artar takip edin sık sık bence kaldırın bi duş alabilirse aldırın en azından rahatlar.
Benbiranneyim kutgun ilacın üstüne bide duş aldırsaydın keşke rahatlayıp uyurdu belki geçmiş olsun bu arada 😣
Prenses-annesi1 kutgun 38,2ye kadar normal demişti doktorumuz. Ama ben 37,5i görünce uyandırdım geçen gece calpol verdim duş aldırdım düşene kadar uyutmadım sınra düştü uyudu. Zaten kendisi uyandı ateşi olunca uykı yapmadı bizde
kutgun tubasd duş aldırdım yarım saat sonra 39 a dayandı en son fitil verdim ona rağmen 38 e indi soğuk kompresle zor bir geceydi allah bebeklerimizi korusun 🙏🏻
Cnnt000 kutgun Böyle durumlarda havale geçirme olasılıkları yüksektir. Ateş düşürücü verdikten sonra düşmüyorsa bekletmeden acile götürün. Bu yüksek ateşler kolay kolay evde düşecek ateşler değil. Çok geçmiş olsun. 💐
kutgun Prenses-annesi1 çok berbat bişeymiş bu ateş allah daha beterinden saklasın ama dediğiniz gibi elimle kontrol ettiğim gibi gözünü açtı