Deepmom Bussck bizde uykuya gecisleri zorlanmıştı ve uykularindan ani bolunmeler olmustu ek gida aliyorsa iştahsızlık olabiliyor bazilarinda ishalde yapabiliyor gibi gibi
Nurdanhakan Bussck gecede 12726279 kez uyanması uyutup kucağından bıraktığın an geri uyanması ben bu durumda direk anlıyorum ki dişimiz geliyor hepsi böle çıktı 🤦♀️🥰
IkraNur Aşırı huzursuzluk uykusu varken uyuyamama bizde yaşıyoruz şu anada o dönemdeyiz damaklar şiş durumda çok fena geçiyor uyku düzeni vardı su anda oda yok gündüzleri uyutuyorum 5 dakika sonra uyanıyo ne bulursa ağzına getiriyo herşeyi kemirmek istiyo 😞😞
Bussck IkraNur uykuya dalması zor da ağzına birşey götürmüyor daha o aşamada olsa kesin diş dicem ama küçük daha
Bussck Deepmom çok sık uyanmaya başladı. Ek gıda değil ek gidanin e sini almıyor şuan daha kucuk cunku emiyor ama oynanaya oynaya bi degisik😊 diş çıkartıyor dediler bi huzursuz oldum
Songulkip77 Saç çekme gözleri kasıma hafif ishal uyku bozukluğu huzursuzluk aşırı kucakta kalma bizde olanlar
Bussck Nurdanhakan valla ben daha bilemedim ateşlendi salya akitiyo birazda huzursuz dış çıkabilir dediler
Bussck Melissenay daha tam olarak belli değil daha çok kucuk ateş huzursuzluk salya akıtma olunca dış çıkabilir dediler
Songulkip77 Bussck 5 ay 1 günlükken ilk dışı çıktı şimdi 6 ay 6 gunluk daha bekliyoruz sıkıntıları var disin
Nurdanhakan Bussck evet Ateş yapıyor ama iki günden fazla sürmez zaten sürerse doktora gitmeniz gerekir
Melissenay Bussck hemen çıkartmıyolar zaten ama bikaçay önceden başlıyor rahatsızlığı bizim kız şuan 6 aylık onunda kAbarmadı bile ama 4 aylıkken başladı belirtileri şimdi daha çok arttı yakındır , senin bebeğin daha küçükse diş çıkartma belirtisi değildir tabi
Bussck Melissenay eltimin oğlu 4 aydir çekiyor bi çıkmadı cocugun dişi ordan biliyorum ama hemen çıkarir senin ki falan deyince çünkü ben emziriyorum eltim mama veriyor. Ama inşallah degildir
NalanOzturkAlp Uykuda huysuzluk, erken uyanma, elleri yercesine emmek😃, alt diş damağında küçük diş belirtileri hafif şişlik gibi, salya bolca, birde kaşınınca çıldırıyo sanki yavrum hiç bişey bulamazsa önlüğüne saldırıyo😊4 aylık henüz inşallah erken gelir