annemm044 Arkadaşlar doğumdan sonra bir kez adet oldum ve baya zaman geçti daha olmadım bebeğim 3 aylık çok korkuyorum hamile kalmaktan böyle olan oldumu sizce normal mi test yapmaya korkuyorum
Ulku_06 annemm044 Doğumdan sonra 40 gün geçti adet oldum. 40 kanaması dedi Dr. Sonra hiç olmadım. Bebeğim 10aylıkken oldum. 10ay hiç olmadım yani
drn5410 annemm044 ben 4. Aylıkken olmuştum ama 2 yaşa kadar bile olmayan var sanırım. Ama süt korumasına inanmayın tedbiri elden bırakmayın.. He bide 40 gün geçti 1 hafta kadar sanırım adet görmüştüm sonra 4. Aya kadar kimse gelmedi
SuPerisiiii annemm044 aynı şeyi ben de yaşadım. İlk adetimi 3 ay sonra olmuştum. Ama sonraki ay olmamıştım öyle korkmuştum ki kimseye konuyu da açamıyorum utancımdan. Meğer olabiliyormuş canım. 9 oldu doğum yapalı hala aynı ilerliyoruz.
annemm044 drn5410 bnde 40 tan sonra oldum fahaolmadim korunuyor uz ama yinede bı korku girdi içime dua edin lütfen zaten iki yaşında çocuğum var bide 3 aylık üçüncüsünü kaldiramamm şimdi
annemm044 Bernayben işte ben de öyle olmadı 40 günden sonra adet oldum daha olmadım o yüzden çok korkuyorum
annemm044 SuPerisiiii inanki bnde utandım korktum buraya açmaya çare buldum ne biliyim adet ol sonra olma Allahim şimdi olmaz ki korunsun da
Sedaizm Bende ocakta doğum yaptım sonrasında nisan Mayıs Haziran da adet oldum bir daha yok test yaptım ama bir şey yok normal o zaman ben de çok korkuyorum 😨
annemm044 Darkrosewater çok sağol un sayabeizde peynim içim rahatladı artık nerdeyse psikolojim bozulacakkti kendimi o kanepeden bu koltuktan atar olmuştum yani benim için çok korkutucuydu