Melekkanne Merhaba anneler,1 ay 26 günlük bebeğim var.saat 12 buçuk gibi uyuyor sabah 5 te acıkıyor çok mu aç kalıyor doktor uyandırma acıkınca emzir dedi.ama içim rahat değil gibi.gün içinde de 3-4 saat aç kalabiliyor normal mi acaba sizde durumlar nasıl?
Sedaizm Melekkanne kırkı çıktıktan sonra uyandırmayın demişti doktorumuz o acıkınca uyanır büyümek için beslenmeye olduğu kadar uyumayada ihtiyacı var bebeklerin suan 7.5 aylık hiç bir sorun yaşamadım çok şükür
Alpbeybi Melekkanne benim bebeğim de uzun uyuyor. Sizinki kadarken 4-5 saat uyuyabilir demişti doktorumuz uyandırmadım ben de hiç, şimdi 3 aylık oldu isterse 10 saat uyusun sakın uyandırma diyor. 🙌🏻
Giz3w Melekkanne süt kadar uykuda bir besin ve uyku kalitesine önemli ve her bebek farklı.Ben bebeğimi emzirmek için hiç uyandirmadim.İlk ay 2 kilo sonra ki aylarda 1 kilodan fazla kilo aldı.Yenidogan donemini atlattıktan sonra kilo alımı iyiyse uyandirmayin hem doktorunuzun önerileri bebeğinizi takip eden biri olduğu için çok daha doğru bence.
F-ergullll Benim bebeğimde aynı sizin gibiydi doktorum en geç 3 saate bir altını değiştir o zaman uyanır ve doyur bebeğini dedi ve aynen saat kurup o şekilde ilerledim bebeklerin şekerleri düştüğü için o kadar uzun saat uyuyabiliyorlarmış tavsiyem uyandırıp emzirin ☺️
Melekkanne Sedaizm aynısını bana da söylediği için uyandırmıyorum,gelişimi kilosu iyi dedi doktorumuz sıkıntı olsa mutlaka söylerdi ama vicdan yaptım acaba aç mı kalıyor diye de bilemedim tekrar bu konuyu konuşucam bakalım
Sedaizm Melekkanne bende çok endişelenmiştim hatta bir kaç kere uyandırdım da ama sonrasında çok huysuzlandi zor uykuya geçti bir daha ellemedim o uyanınca besledim iyiliğe öyle yapmışım gece çok nadir uyanır sabaha kadar uyur genellikle nasıl alışıyorsa öyle gidiyor heralde