Bebegim_34 Bebeğimde enfeksiyon var gelişimi de geride dedi doktorumuz bir süt anne bulmanız iyi olacaktır gelişimi için diyor İstanbul içi bana süt yardımı yapabilecek gönüllü anneler var mı acaba 4 aylık bebeğim erkek şimdiden teşekkür ederim herkese
arzuublm Bebegim_34istwnbulun neresi çok sütüm yok ama en azından enfeksiyonu atlatana kadar yardımcı olmak isterim ogluşa bende kız 1 aylık anneyim
Nehirdamla Bebegim_34 Merhaba İstanbulda Üsküdar ve Bahçelievlerde dondurucuda sütlerim var. Uzun süre annemde kaldığım için Bahçelievlerde daha çok var. Bebeğim 2 aylık. İhtiyacı olanlara verebilirim.
Bebegim_34 arzuublm İstanbul Esenler bir müddet süt +mama gitmemiz gerekiyormuş hiç anne sütü almadı çünkü
Burcuakat arzuublm Merhaba İstanbul içi acil anne sütüne ihtiyacım var bebegım yogun bakımda 30 haftalık prematüre yardımcı olablırmısınız🙏🙏
Bellaannesi Bahçelievlerdeyim emzire bilirim yada süt sagimi yappabilirim ama nasıl vericem size süt kabim yok almamistim
Nehirdamla Merhaba İstanbulda Üsküdar ve Bahçelievlerde dondurucuda sütlerim var. Uzun süre annemde kaldığım için Bahçelievlerde daha çok var. Bebeğim 2 aylık. İhtiyacı olanlara verebilirim.
Elanurk12 Nehirdamla merhaba iyi akşamlar dilerim benim 3 Aylik oğlum var sütüm gelmiyo ve bebeğim memeyi red ediyor eğer bağış yapilmadiysa almak istiyorum İstanbul Ataşehir de ikamet ediyorum. 05537824699 iletişime geçebilirsiniz çok memnun olurum
Ozzzzzzz Bebegim_34 dörtyol esenler yakınız. Sütleri kontrol ettim 3 ayı dolmuş bazı poşetlerin yoplamda 2 poşet süt var. Dilersenşz gelip alabilirsiniz yada bir kaç gün daha biriktirebilirim sizin için
Bebegim_34 Nehirdamla bana uzaksınız maalesef bi arkadaşım verdi ama süt az olduğu için henüz değerleri temiz çıkması
Ozzzzzzz Bebegim_34 olur tabiki 05514396168 telefon numaram o zamana kadar bir kaç poşet daha sağım yaparım