Singlemom Sebiha35 test vererek gidebilirsiniz yanlızca 2.dozu da olmanız lazım kızkardeşim gelemedi bu yüzden uçakla
morjaguar Sebiha35 2. aşının üzerinden de 14 gün geçmesi lazım. eğer bu koşulları sağlamıyorsaniz uçağa binmeden 48 saat önce yapılmış PCR testi yaptırmanız gerekiyor. belirti olmadan test yaptırdığınız için ücretli oluyor test
Sebiha35 Singlemom ya valla oturdum aplıcam olanlar kuruyorum kaç gündür nasıl üzüldüm anlatamam 2 hafta daha kafadan heba
Cipiti Sebiha35 evet oluyor bende aynı şekilde yeni uçağa bindim uçak Perşembe sabahiydi salı akşama doğru test verdim
Ates_mami Sebiha35 son 48 saat içinde pcr testi yaptırmanız lazım. Tam 48 saat geçerli. Kardeşim geçen gün üni kayıt için yolculuk yaptı.gidişinde pcr geçerliydi. Dönüş uçagına binmeden 45 dk önce 48 saat dolmuştu ve uçaga almadılar. Orada kaldı. Babam da kardeşimle gitti. Onun 1 doz biontec vardı. Gitmeden 2.dozu yaptırdı. Ama 2 doz dan 15 gün sonra uçabilirmiş ondan da pcr istendi.
Sebiha35 Ben ilk dozu yaptırdım ikinci dozu iznirde yaptıracağım devlet hastanesinde pcr testi olacağım yani 48 saat içerisinde uçuşu gerçekleştirmemiz mi lazım ben onu anlamadım. Yoksa testi olup 48 saat geçip öyle mi yolculuk yapmamız lazım