Cennet-Kokulum Minigim_1606 Ben adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim 🤣🤣 şuan oğlum 22 aylık 🤭
Minigim_1606 Ylcmelis Evet ama kasık ağrısıyla birlikte bacak agrisi da var. O yuzden heralde adetim gelcektir diye bekliyorum🙈
Miray-09 Minigim_1606 ben mesela. Her zaman kasık ağrım bel ağrım olur daha sonra adet olurum. Oğlumda da gecikmişti her zaman ki gecikme adet olacam ben yoksa bu kadar sancı çekmezdim diyordum. Normalde de felaket ağrım olur daha olmadan olunca rahatlarım. 1 hafta gecikince test yaptım yengemin zoruyla ve hamileydim😂
Evrim1906 Minigim_1606 ben buradayım dün adet gecikmesi diye gittim 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim evde test yapmıştım 2 defa ilkinde belli belirsiz Di çizgi 2. De bişey yoktu 11 aylık oğlum var nasıl olacak bilmiyorum
Minigim_1606 Diana07 Yarına kadar da bekliyimde olmadı alırm artk yarın. Ama bugun arrti agrim. Bugun gelcek sanırım 😄
Ozbk Minigim_1606 benimde öyle olmuştu, ha şimdi olcak ha yarın olcak diye beklerken test yaptım pozitif çıktı. Benim adet olmadan migrenin tutar , migrenim bile başlamisti aynı adet belirtileri vardi
Minigim_1606 Ozbk Bende şuan bugün olurum diye bekliyorum baya adet agrisi gibi artti cunku. Ama artk bugun de olmazsam yarin test yaparım😕