Birbebekkkbircicek En az 5 çiş diyorlar ama ben anlamıyorum bez tamamen dopdolu mı olmalı yoksa en az beş kez işemesi mi gerekiyor?
Asl90 Birbebekkkbircicek 5 doktora danıştım bu konuyu 😂 aşırı dolu olmasına gerek yokmuş 5 bez değişiyorsan tamamdır zaten kilodan anlaşılır
Hilalamine Ama Wanderlust ama bi tane bayan var doula 24 saat içinde 1 paket margarın ağırlığı kadar bez oluyorsa doyuyor denektir diyo hangisi :/
Wanderlust Hilalamine bilemiyorum ben de doktorun bana dedigini yazdim aylik kilo aliminda zaten belli olur doyup doymadigi endise ediyorsaniz 15 gunde 1 saglik ocaginda ucretsiz olcumlerini yaptirabilirisniz
Wanderlust Birbebekkkbircicek kontrolleri en garanti yol gidip olcumlerini yaptirarak ogrenirsiniz en iyisi
Wanderlust Birbebekkkbircicek yani dolu dolu bez olarak 5 sayilacak aylik kontrollerinden de belli olur. Ordaki renk degistiren bezlere guvenmeyin cis pozisyona gore asagi da gelebiliyor o zaman hepsi mavi gozukse de bez bos oluyor 1-2 cis yapmis oluyor yani o yuzden agirligina bakin
Asl90 Birbebekkkbircicek şu an 14 aylık bende aynı şekilde yapıyorum. Bir çişe genelde değişmiş oluyorum 2 saati geçirmedim bence ondan pişikte olmadı hiç biraz bez fazla gidiyor ama ne yapalım