Canan_sezer Yık anne sütü korur yok dikkat et falan oldu mı oluyor dpgumdan sonra siprel taktığım halde hamile kaldım bebegim daha 7 aylık.varmı basına gelen oluyormu böyle kısa sürede kayma delirmek üzereyim
Fitifiti Canan_sezer Süt en etkili koruma yöntemi oysa ki 🙈 Nasipte varsa ne siprel ne iğne hiçbir yöntem engel olmuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Canan_sezer Seraay_Aytac kötü cünkğ bebegim cok küçük suanda diş cıjartıyor ve sürekli üzerimde ve emziriyorum simdi kesmem gerekecek kendimi suçlu hissediyorum
Seraay_Aytac Canan_sezer of ya bebekler zaten diş döneminde çok huysuzlanıyorlar, ama allah yardımcın olur inşallah üstesinden gelirsin
Canan_sezer Fitifiti inanın ilkinde hem eşim hem beb hap kullandık.grne oldu .simdi baglqtıcam daha sonra bir para karşılığında alıyorlarmış tekrar
Canan_sezer Seraay_Aytac evet söyledim anladı zaten beni haöilelik sürecimiz cok kötü sürekli kusma ile geciyor bir hafta ful istifra edince acaba dedik ve oldı
Canan_sezer Fitifiti gerçekten şaka kaldırabilecek bi konu defil benim için tek başımayım eşim sürekli işte ne kadar korktuğumu tahmin bile edemezsiniz ya yeşiemezsem ya eksik kalırsam birine
KaderturanAlp Canan_sezer int araştırıp bakabilirsiniz sağlk sorunu olmadığı sürece bebeğimizi emzirebilirsiniz kesmenize gerek yok
zeyzey77 Canan_sezer Anne sütü korumaz ve spiralle hamile kalma ihtimali yüksek . Hayırlısı olsun inşallah