Skskdkdk Anneler bebeğimde gaz sancısı başladı daha yeni 2 haftalık bebiş bana içmem için önereceğiniz çay varmı gaza iyi gelen
Yakdg Skskdkdk kimyon çayı iç ama bebeğe vermeni önermem doktorunuza danışın masaj, ayakları ve karnı sıcak tutma, hergün duş bize iyi gelen bunlardı inşallah sizin bebişe de faydası olur
Hemsirebirannee Skskdkdk kimyon çayı içebilirsiniz sabah akşam 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon atıp 5 dakika demlenmesi bekleyip içebilirsiniz kendiniz, bize faydası olmuştu
Xxxyyy07 Skskdkdk ben doktoruma sordum verme dedi rezene kimyon vs bazi cocuklarin alerjisi olabiliyormus ya da bazen o otlarin icine farkli otlar karisabiliyormus. Ya da orani ayarlayamazsiniz vs kas yapayim derken goz cikarmayin.
Berentelli Skskdkdk doktorumuz verebilirsin demişti bana verdim de çok sadece emziriyorsanız kendinizde için her emzirmeden önce faydasını görürsünüz
2368 Bence şuan içirme benim bebeğim saha 1.5 aylık bizimde çok oluyo gazımız ama ben bile içirmiyorum seninki daha da küçük sakın şimdi değil bence bunları ancak 2 aydan sonra vermeliyiz oda çay kaşığı kadar
Beren28 Bu akşam cok gazlandı benim kızım da .3.5 aylık zaten cok gazlıydı azaldı diyeodım. 2 akşamdır gaz sancısı cekiyoruz . Rezene kimyon çayı için . Bebeğe vermeyin siz bebeğiniz çok küçük . BNim bebeğim 6.5 kilo üstü . Ben bile 1-2 çay kaşığı veriyorum . 3 damla denedim bana hiç biri çözüm olmadı . Kimyon çayıyla çözdük biz. Ama 2 ay olana kadar neler celtim .hala 4..”5. Haftalarda gaz sancılarımız tavan yaptı . Öyle geciyor zamanla ama gel bunu anneye sor bide . He üstüne kolikse benim kız Kolikti bide . Allahım bugünde duş aldırdım bi ağladı ki elim ayağım titriyor artık öyle nefesi gitti morardı . Yine o kolik halleri geri geldi sanki . Coo zor ya. Çatlyana kadar ağlayan bebek : o kdr zor ki . Kan ter içinde kaldım coo zor allahım normal ağlasınlar nolur Allahım . Nolur bu derece ağlamasınlar .
Xxxyyy07 Skskdkdk bisiklet hareketi yaptirabilirsiniz. Internette gaz masajlari var onlari yaptirabilirsiniz. Ayaklarinn altini birbirine degdirerek bacaklarini havada tutmak bizimkini cok rahatlatiyor en azindan aglamasi duruyor. Cok aglamiyor sadece kivraniyorsa takmamaya calisin ben takiyorum ama doktor ikinirken aci cekmiyor bosvermeye calis demisti djsksk pek mumkun degil tabi.
green_love1 İnsanlar ne kadar kolay bebeğinize kimyon rezene verin içirin diyebiliyorlar? Siz kimseyi dinlemeyin daha 2 haftalık bebeğe alerjen madde olan kimyon rezene sakın vermeyin, bol masaj ılık bir duş ferahlatır bebisi💕
Yazannesi1 Skskdkdk kendiniz kimyon çayı rezene papatya çayı için bebeğinize bol bol masaj yapın olabildiğince sıcak tutun ayaklarını karnını. Çok zor günler biliyorum ama sabır benim ki 3 aylık hala geçmedi gazı 🥺
Temmuzunannesi Skskdkdk gaz damlalarına başla direk çay felan hikaye çocuğun bağırsakları çalışmıyor hiç vakit kaybetme …
EB1661 Skskdkdk Sen iki haftalık bebeğe bence hiçbirşey verme kendinden dene bakalım önce belki işe yarıcak o şekilde