miraysmom_ 7 aylık bebekleri olan anneler, ek gıdaya başladığınızı varsayarak soruyorum, bebişiniz günde kaç kez kaka yapıyor? Yapmadığı günler oluyor mu?
Tazeannecik miraysmom_ evet bugün yapmadı. Bazen 2 gün bile yapamadığı oluyor. Çok gaz sıkıntısı çektiğimiz için 2.gün hemen kuru kayısı kaynatıp blenderdan geçirip içine çok azıcık pekmez atıp veriyorum öyle yapıyor
Haticeyuce miraysmom_ 1 gun falan yapmadığı oluyor bazen Bazende gunde 1 kez yapiyor bazen ise her actigimda biraz biraz yapmis oluyor canm her gün farklı oluyor
miraysmom_ Deletedmom115 yapmadığında bunu kendine sıkıntı haline getiriyor muydu peki? Ben kendimi her gün kaka yapmalı moduna endekslemişim sanırım yapmayınca ben bile sıkıntıya giriyorum 🤔
Liyaa Tazeannecik genelde1 ya da 2 bazen bir gün hiç yapmıyor ama ertesi gün komple batıyor kıyafeti yaptığında
miraysmom_ Liyaa geçenlerde aynısı oldu bir gün yapmadı bir sonraki gün kakayı omzundan temizledim zıbını çöpe attık
Liyaa miraysmom_ artık suya tutup 60derecede yıkıyorum ek godadan sonra çok yaşadığım bir sorun at at nereye kadar küçükken bezine zor yegişirdik şimdi kıyafetine zaten ili ayda bir dar geliyor yenisini alıyorum
Umut030918 miraysmom_ 2 günde 1 yapıyor canım 🤗 ek gıda da muz verdiğim zaman zorlanıyor kabız gibi aç karnına özellikle hurma ve gün kurusunu haşlayıp püre yapıp veriyorum iki üç kaşık hemen yapıyor 🤗