Gizemm35 Kızlar bebegim bugun 11 günlük oldu bugun çok ağlıyor memeyi veriyorum ağzından çıkarıyor emerken aglıyo nefessiz kalıo katılıyor anlamadım gaz sancısımı var neyi var çok üzülüyorum
NaimeYilmaz Gizemm35 buyuk ıhtımal sancısı vardır yedıklerınıze dıkkat edın doktora danısıp damla kullanabılırsınız sakin kalıp sakınlestırmeyw calısın 🌸
Lena Gizemm35 Benim bebeğim de 15 günlük enterogermina probiyotik takviyesi kullan dediler 2 gündür onu içiyorum bazen de yarım çay bardağı ılık suya bi çay kaşığı kimyon koyup onu içiyorum gaz için
Gizemm35 NaimeYilmaz yediklerime çok dikkat ediyorum soguk bişey bile içmiyorum ama anlamadım ya arabada sustu cocuk geZdirdik uyudu
eylullbilginn Gazı vardır büyük ihtimalle instagramda Ali Osman Köksal diye bir doktor var benim de doktorum kendisi gaz sancıları için masaj videoları var bir bak istersen canım
Yamangiller Gizemm35 arabada uyuduysa gazdandir kesin. Çünkü arabanın sarsıntısı gaz sancılarını geciriyormus.
Cimcimelerinnnesi [bilinmeyen] bizde o damlayı kullanıyoruz. Doktorum dogumdan sonra 1 haftalık kontrolünde verdi bagirsak ve sindirim sistemine de cok yardimciymis. Suanda 11. Günümüz bizimde .