Sunshinemom Sakinken yada uykulu haldeyken hiç problem yok yapışıp emiyor az sürede olsa. Ama bazı zamanlar memede ağlıyor istediği halde tutup bırakıyor kendini kasıyor memeye kafasını vuruyo elleriyle beni itiyo fln. Genelde bu akşam saatleri oluyor sadece.
e1if Sunshinemom gaz sancısı yüzünden rahat ememiyor olabilir aynısını bende yaşadım, geceleri çok güzel emiyordu
Adalyamm Sunshinemom Aynısı bire bir bende de var. Hatta açlıktan ağlama krizine giriyor ama memeyi ağzına almıyor. biberonla sütümü vreriyorum onu içiyor sakinleşiyor. İki ihtimal üzerinde duruyorum ben ya sütüm tazyikli ya da gaz sıkıntısı var.
tgba-22 Sunshinemom benim de 40 günlük ilk defa bu akşam yaşadım emerken gaz yutuyor cok sonra da ağlıyor nasıl olacak bilmiyorum
Yesimmm88 Sunshinemom yapacak bişey yok bwn ayaklarını suyun altına tutup ilgisini dagıtırdım yada masaj 😔
Bsrerva Bebeğim 2aylık ayni durumu bizde yaşıyoruz ve by sadece aksamlari oluyo nedeni ne olabilir ki
e1if Bsrerva diş ağrısı gibi aynı gün içinde ağrımaz ağrımaz gece bi vurur ağrı onlarında gaz sancısı o misal
ipekk05 Adalyamm bende biberonla veriyorum sağıp benimkide iki gündür red ediyo çevremdekiler biberonu bırakmadığın sürece memeni almaz daha diyolar 🥺
Adalyamm ipekk05 işte kızım biberonu kullanmadan önce başladı o tarz redde. Biberonu mecburen aç kaldığı için verdim. Mesela şu an emiyor ama bazen ittiriyor ve saatlerce krize giriyor