Efruz Hanımlar koltuk takımı alcam. Sizce uygun ve çok güzel memnunum dediğiniz yeni aldığınız koltuk takımı var mi? Foto atabilirsiniz fiyati söylerseniz markasıyla çok sevinirim. Şimdiden cok teşekkürler canım anneler
hunilimomm Efruz koltuklarımdan hic memnun değilim 😂 zamanında 4.500 e almıştım açık mavi sadece tek tavsiyem açık renk almayın ayakların tahta veya plastik olmasın 😂 tek tavsiyem budur
EslemEva_23 Efruz şuan evde değilim fotoğraf olsa atardım istikbalden aldım cok memnunum cok rahat ve cok hafifler bir bayan tek başına ileri geri rahat götürüp getirir ayrıca ayakların tahta olması benim isteğimdi parkelerde çizilme olayı olmuyor
barbiee Efruz benim koltuğum markasız ama 6 yıl oldu kullanıyorum model olarak hoşuma giderek aldım şuan evde değilim ama eğer isterseniz resim atabilirim
hunilimomm Efruz çok çabuk kırılıyorlar canım yada bizim aldığımız yer iyi vidalamadı 😂 bilmiyorum gittim tekrar ayak almıştım.
Efruz EslemEva_23 Istikbal genel olarak güzel gerçekten Ne zamana ne kadara almışsınız? Rengi nasıl 🤔
Ahmet16 Size sadece mobilya konusunda net tavsiyem hangi rengi alırsanız alın lacivert aslaaaaaaaaaaaaaa !!! Siyah bile bu kadar toz vs görmedim..
barbiee Kesinlikle mondi alma uzak dur annem kanepe aldi ordan rengi soldu ürünleri kalitesiz mondi nin