3MelekAnnesi3 Busra_VrL moderatörler de suraya girip surdan yükleyebilirsiniz diyo cok anlıyoz ya sanki😂😂söyle anlatan Bi sen cıktın bacım saol Allah razı olsun 😂yazını ekran resmi alıyorum ki unutursam dursun 😂
Busra_VrL 3MelekAnnesi3 ne demek cnm benim. Bende baktim img yukle kopyala falan cok yanlis anlatılıyor dedim bari ben yapayim 😂
Busra_VrL buzlulimonata yok ya yine olmuyor. Eminim bi yerde hata yapiyosun cnm. Hani resim yüklendikten sonra resim sayfasi yazıyor ya oraya tiklayip direkt resim sayfasını seçiyor msn
buzlulimonata Busra_VrL https://resmim.net/i/15c527ed-cb05-4b7f-a8f6-42adf861bb8a.6EA6Q?__cf_chl_managed_tk__=pmd_3wzHC7O4_2EURemDnLjnFXw2iUUW5qxfEDeAntHA1PM-1631417505-0-gqNtZGzNAyWjcnBszRTl bu oldu mu😅
buzlulimonata Busra_VrL resim sayfasi yazmiyor. Telefonum almanca hani o anlama gelicek almanca birsey de cikmiyor. Hadi ben yanlis yapiyorum ama arkadaslarin ki öyle görünmüyor ben de neyse bir sekilde olmuyor🤷🏻♀️
Busra_VrL buzlulimonata yaaaaa. Valla o zaman durum farkli 😂😂 iş benden çıktı. Sen bu sekilde paylaşmaya devam et 🤗