Anakralice48 Kızlar memnun kaldığınız maskeleri, kişisel bakım, saç bakımı, vs akliniza gelen bakım tüyolarıni paylaşalım birlikte güzelleşelim hadi bakalım♥️ Edit: pirinç unu karbonat yoğurt karıştırıp maske yapıyorum çok güzel aydınlatıyor beyazlatiyor 😘
Bebegim_34 Deletedmom5284 pirinç kaynatıp suyunu mu alıyorsunuz kız kırık pirinç olur mu evde o var şuan
Deletedmom5284 Arasveannnesi0928 suda bekletiyorsunuz pirinçleri ayırıp sprey şişesine doldurup sıkıyorumm Mom44454
Mom44454 Deletedmom5284 haa ne kadar basitmiş 😅🤷🏽♀️ Pilav yapmak için ısladığımız pirincin suyunu şişeye dolduruyor ve sıkıyorum demi😅😅
Deletedmom5284 Bebegim_34 kaynatmıyorum 🥰 evet olur Anakralice48 Anakralice48 Deletedmom5284 suda bekletiyorsunuz pirinçleri ayırıp sprey şişesine doldurup sıkıyorumm
MinikOsman Hep_mi_uykusuz kantaron yağının cilt yenileme özelliği var. Alacağın bir çok kremden daha çok işe yarar emin ol 😊
Visnelivotka Bebegim_34 Jennifer Lopez’in eski bir röportajında denk geldim oda bira maskesi yapıyormuş orda duydum ilk ben bunu ve gerçekten muhteşem sonuç veriyor. Evet birayla yıkıyorum ama şöyle 2 şişe birayı tencereye koyuyorsun kaynatıyorsun ki asiti gitsin sonra saçına ılık bir şekilde döküp yıkıyorsun şampuansız. 15 günde bir yapıyorum saçlarım hem hızlı uzadı hemde çok bakımlı duruyor.
Tugcecakir Mommm01 güneş lekelerinde işe yarıyormu bir ara kullandım cildime ama çol düzenli olamadım
buzlulimonata Tugcecakir sari kantaron yagini yazin yüzünüze yani günes gören yerlerinize kullanmayin lekeleri acayim derken daha cok lekeniz olur. Ayrica yaglar yüze uzun süre kullanilmaz bazi yaglar daha komedojeniktir, sari kantaron yagi fazla komedon olusturmaz ancak uzun süre kullanilmamali. Günesli günler azaldiginde gece yatmadan sürün☺️