Busrasener43 Kızlar 1 aylık bebeğim var yaklaşık bir haftayı geçkin süredir kakasını balgamlı ve parçacıklı bi şekilde yapıyor bu durumu yaşayanınız varmı
Busrasener43 Med evet aynen o şekilde oluyor internete yazdığımda ise süt alerjisi yada enfeksiyon yazıyo anne eğer çok süt tüketiyorsa emmeden bebeğe gecebilcegi yazıyorda o yüzden bi endişelendim hergün süt tüketiyorum
Yazannesi1 Busrasener43 3 aylık bebeğim bizimde öyle internette tamda dediğiniz gibi alerji yazıyor doktora gittim doktor kilo alıyorsa ateşi yoksa kusmuyorsa korkma dedi. Gürültülü kakada yapıyor sanki gök gürlemesi gibi ama doktor geçecek diyor
Med Busrasener43 tek başına böyle alerji olmuyor kan fln da oluyor alerjide. Yani ilk 3,4 ay bizim kakalar da öyleydi. Sorun görmedi doktor.
Yazannesi1 Busrasener43 doktor hiç sıkıntı yok diyor test yapılmadı yurt dışındayım eğer durumunuz varsa bi test yaptırabilirsiniz. Ama tabi inşallah bişeyi yoktur arkadaşlarım falanda normal diyor. Kendi doktorumuz biraz hareketlesin ek gıdaya başlasın düzelecek dedi 🤷🏻♀️