Aylns Hangi deterjanı kullanıyorsunuz hanımlar ben roxy kullanıyorum ama hiç memnun değilim sıvı deterjana geçmek istiyorum
Serene Aylns sıvı deterjanlardan hiç memnun kalmadım açıkçası.çok yoğun kokuyorlar ve temiz yıkamıyorlar.ne zaman sıvı deterjanla yıkasam bebeğim sürekli hapşuruyordu.hem de bereketsiz oluyorlar.aylarca roxy kullandım ama en son duru’nun granülünü aldım çok memnun kaldım.ağır kokmuyor temizlik kokuyor,beyaz sabun olduğu için de temiz yıkıyor.
esrateke Aylns ben e-bebeğin ürününü kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim, sıvı deterjan ama temiz yıkıyor.
Aylns Serene roxyda hiç temiz yıkamıyor sıcak suyla eritmeme rağmen makinam sürekli kazan temizleme istiyor büyuZden bende sıvıdeterjana geçmek istiyorum canım
Ebrcrkc Aylns internette satışı CNm kendi sitelerinde var n11de falanda var.kimyasal içermiyor ve yerli üretim.sivi deterjan 50 yıkama 50 TL falan
Brcn Instagramda "muhendisinoglu" hesabi tum deterjanlardaki kimyasallari inceleyip zararli olup olmayanlari tespit etmisti. Oraya da bakabilirsiniz
Gunesdogdu Ben uni kullandim, kaka vs mutlaka leke kaliyodu on yikama yapmama ragmen, ama roxy kullanmaya basladim piril piril ve yumusatici kullanmama ragmen yumusacik.. hatta ben artik bizim kıyafetlerimizde de kullanmaya karar verdim...
1850 Aylns green clean baby cok iyi. Tek kötü yanı her markette yok bulmak zor. Onun dısında mis gibi kokuyor ve guzel yıkıyor
mbub Aylns sıvı deterjanlar alerji yapıyor dikkat edin bizim dr yasakladı hacı şakir toz deterjan bulamassam da dalan zeytin yağlı granül sabunu