DamlaKardelen_ Selamm arkadaşlar bu yürüteç ya da hoppala kaç aylıkken kullanılıyor internette yürüteç için 4 aydan 16 aya kadar kullanılır diyor ama 4 ay bana erken geldi
cansuakyz DamlaKardelen_ yürüteci bir anaokulu öğretmeni olarak tavsiye etmiyorum onun yerinde yürüyüşü destekleyen ve beli destekleyen ürünler var
Wanderlust DamlaKardelen_ yurutec yurtdisinda falan yasaklanan ve onerilmeyen birsey yurume arkadasi kullanmaniz daha uygun olur ama onun icin de daha zamani var tabi 4 ay sorduklariniz icin erken
Mrv38 Biz geçenlerde hoppala aldık kızım 5 ay 10 günlük uzun süre oturtmuyorum ama gün içinde oturup üzerindeki oyuncaklarla oynuyor hoşuna gidiyor ama ayakları değmiyor yere
DamlaKardelen_ cansuakyz link atabilir misiniz acaba bir de bizim ki 3 aylık ama oturmak ve ayakta durmak için ağlıyor tabi destekli bir şekilde uzun süre tutmamaya çalışıyoruz ama resmen ortalığı birbirine katıyor ağlayıp
cansuakyz cansuakyz merdiven gibi ahşaptan yapılan ayağa kalkarak destekli olanlar var ttendyol da vardır muhtemelen
Wanderlust DamlaKardelen_ 8 ayliktan itibaren kullanilabilir. Yurutec vs de 8 ay oncesi onerilmiyor zaten kullanicaksaniz da mutlaka doktorunuza sorun kullanmadan once
Sltn01 DamlaKardelen_ 5.5 aylıkken kattım şuan 10 aylık 9 aylıkken yürümeye başladı şükür . Hergün bindi ama en fazla 15-20 dakika oturuyordu günde 5-6 kez