Purple Bgun 2.ay asimizi vurunduk gekdignzden beri agliyo 2 bacagindan 1 omzundan vuruldu hareket ettikce agliyo parol surup almistim iciriyorm ama faydasiz ne yapmaliyim biraz vucutu sicak atesi yok
Oglumgoktug Purple canım atesı 38.5 olmadan bıze ates dusurucu vermeyın dedı ebesı malesef bı gece bu sekılde gecıcek ates dusurucude mor calpol al o daha etkılı
Belinayyy Purple canim oncelikle ustunu ince giydir hareket ettikce cani acir kendini sikar bu sefer dahada sicaklar . Ben bebegimin kolunu sabit tutmaya calismitim elini tutarak o zaman acisi azaliyo bu gece biraz zor gececek ama yarin hersey normale döner
MelikeeA Purple calpol ver bizde dün yaptırdık aşıya gitmeden önce verdim birde 6 saat sonra tekrar verdim bi sorun yaşamadık çok şükür
Purple Oglumgoktug ama saglik ocagndaki doktor parol surup verdi ates dusurucu agri kesici bn asidan 1 saat snra verdim surupu
Purple Belinayyy uyumadi ya artk sbaha digru kundak yaptm harekt edemedgi icn uyudu evimz sobali zaten cnm
Purple MelikeeA bn oncden doktrdan istedm yazmadi kucuk diye dun aldm asidan snra icirdim harekt ettikce agliyo