Elifnogay 5+3 gebeyken kanamam oldu doktor düşük olduğunu söyledi dün kontrol vardı doktor ultrasonda parçalar kalmış dedi dil atlı hapı verdi kanaman artar olmazsa pazartesi kürtaj dedi ancak benim pek kanamam olmadı ben çok korkuyorum kürtajdan beta değerim 171 çıktı evde nasıl düşer kalan parçalar
Banu- Elifnogay Korkulacak bişey değil. Hissetmezsiniz bile. Asıl parça kalması tehlikeli. Kendi kendine düşerse zaten düşer. Çaba göstermeyin düşsün diye. Sağlıklı günler.
AloneMom Elifnogay ben iki düşük yaşadım evde düştü Biri 4 biri 5 haftalıkken düştü.sma öyle parça kalmamıştı.Doktor kürtaj diyorsa olun korkmayin.Gecmis olsun.
brokoli kurtajdan sonra herhangi bir toparlanma sureci bile yok, biraz agrili bir regl gibi birkac gun kasiklarimda rahatsizlik hissetmiştim ben sadece. zaten genel anestezi altinda 10 - 15 dakikalik bir islem, korkmayin. geçmiş olsun
Cemre_61 Elifnogay korkmayın bende korkmuştum fakat hissetmiyorsunuz hiç birşey 15 dklık bir işlem aynı gün evdesiniz adet gibi kanama oluyo bir kaç gün çok geçmiş olsun ❤️🩹