Secuuss Kızlar kızım 2 ay 24 günlük ve cidden oyanalayacak bişey bulamıyorum sadec ayakta kucakta duruyor iki gündr gündüz uykularıda yok dün 8de uyudu sabah 6 ya kdr ama gündüz sıfır uyku artk napacagımı şaşırdım temizlik yemek hak getire😂
ilknurgoksu Secuuss gündüz uykusunu bu dönemde 2-3 kere yapması lazım uyuması için uygun oda ve ışık ayarlamasınız. Muhtemelen uykusuz olduğu için sürekli kucak ve mızmızlanma durumundadır
Visnelivotka Secuuss ben karşısına geçiyorum oynuyorum çizgi film açıyorum hopluyorum zıplıyorum bakım yapıyorum masal anlatıyorum oyun oynuyorum 😁😁 Öyle geçiyor vakit benimkide kucakçı ama oyalıyorum bi şekilde yatırarak 😁
fatma_erva Secuuss Benim bebeğim de 2 ay 20 günlük gündüzleri uyutuyorum 4 5 sefer uyuduğu oluyor uyandığı zaman 2 saat falan oyalıyorum oyun halısında vakit geçiriyor uykusu geldiği zaman beşigine bırakıp kendisi uyuyor .
Elf33 Aynen benim bebegim de 2 ay 23 günlük gündüz uyku yok ev yemek öyle duruyo. Kucak istiyor sürekli bapacaz bilmiyorum
Secuuss Elf33 ayy yeni modeller böle demekki😂 ana kucagında durmaz en fazla 5 dk sora ağlar sallayınca bi ağlar sonra dalar bırakınca uyanır
Secuuss ilknurgoksu odamız koyu perdeli herşey uygun ama bi tek kızım uygun değil 😂 uyuyor sallayınca ama sallamam lazm bırakınca uyanıyor
Secuuss Visnelivotka benimkide çzigi film izliyor ama bi yandanda diyorum izletmesemmi kücük ama baska türlü durmuyor cidden sadece çizgi film😂😂 bide heyecanlanıyor bugün öle durdu yarım saat mutfagı topladım faln sora hafıza kartı gösteriyorum bende anlatıyorum sonsuz bi sğre sonra skılıyor ondanda dansa artık enerjim yok geçen ay yapıyodukta bu ay bittim😂
Secuuss fatma_erva benim asla kendisi uyumaz sallıyorum paso gündüz işkence gece dalana kadar sorası güzelde
herseySeninleguzel11 Secuuss Bondigo markasinin bir oyuncağı var kırmızı gülen titrek arkadaşım olarak geçiyor ismi. Ben beşiğine onu asıyorum onunla oyalanıyor. Vurmaya çalışıyor cingiragina 😄
Secuuss herseySeninleguzel11 bende e bebekten konusan ördek aldım çene yaparlar diyede görünce ağlıyor 😂😂😂
Delice_zeytinn Secuuss çizgi film mi 😏bana çok yanlış geldi bu davranış . Oyuncaklarla zeka kartlarıyla onunla gaz çıkarma hareketler gibi fiziksel dokunuşlarla oynamak daha sağlıklı sanırım. Yine de anneler evlatları için en iyisini bilir
herseySeninleguzel11 Secuuss Bu dedigimi tavsiye ederim 1 aylıktan beri hep izliyor gözleriyle 2. Aydan sonra dokunup vurmaya çalışıyor çok seviyor oyuncağını 😄 belki sever sizinki de anca onunla oylayabiliyorum henüz. Oyun halısı da bakabilirsiniz bende alacağım😄
Secuuss herseySeninleguzel11 tamam bakayım canım oyun halısıda aldım ama oynamıyo işte 5-10 dk en fazla anakucagındada var öle oyuncakları onlarlada öyle 🤦🏼♀️
Secuuss Delice_zeytinn bencede yanlıs ama kısa süre oyalandıgı tek şey o şu an 🤦🏼♀️ Zeka kartları vs kısa süreli 5 dk sonrası yine kucağa alıp evin içinde turlamamız gerekiyor durması için 🤦🏼♀️ Wc ye bile gidemiyorum yani düşünün mecbur kalınabiliyor bazen herkesin cocugu farklı sonucta