Hlyafsr22 Kızlar benim bebeğim 44 günlük 5 dakika emiyor emdiği zaman doyuyomudur sizce çok denedim daha fazla tutmuyor memeyi ne yapmam lazım ? Bilenler yardımcı olabilirmi?
Adelimmm Hlyafsr22 doyuyordur heralde bebekten bebeğe değiştiği için benm kızım sızınkı kadarken hıc bırakmıyordu oda kötü sürekli gaz yapıyrdu oda. sık sık mı emiyor mu peki ? Suan 5 aylık geceleri 20 dakıka kdr emiyor
Hlyafsr22 Adelimmm sık sık emiyo nerdeyse saat başı diyebilirim uyuduğu zaman 2 buçuk saatte bir uyandırıp emziriyorum sütüm var bi anda fazla gelip doyururmu bezini takip ediyorum günde 5 defa değişirsen doyuyodur dediler
eylullbilginn Canım bebeklerde emme 5 dakika ile yarım saat arası değişiyor benim kızımda öyle bir 5 dakka bir 15 dakika değişiyor ama sık emdiği için sorun olmuyor tedirgin olacak bir durum yok aç olsa zaten ağlar fazla zorlama sen de çok emmesi kusmasına neden olur
Sdnbln Ön süt son süt olayına dikkat etmeliyiz yeni doğan oldukları için meme doluyken ilk içtiği süt ön süt o süt ile su ihtiyacını karsılıyor , meme bitmeye yakın son süt devreye giriyor o hem doyuruyor karnını hemde yağlı oldugu için kilo alımı sağlıyor son sütü almazsa doymuyor .