4,5 aylık kızım var. Doğduğunda göz muayenesi yapıldı fakat bir süre sonra tekrar yaptırmamızı söylediler. Ne sıklıkla yaptırmak gerekiyo acaba bilgisi olan anneler var mı?
TugsemEce bize de hiç yapılmadi 1 yaşında ilki yapılacak dendi
TugsemEce biz 1 aylıkken göz dr gittik herşey normal 6.ay tekrar gelin muayene edelim demişti
TugsemEce bize hastanaden çıkarken kağıt verildi Bebek şu kadar günlükken şu bu yapılacak diye 40 günlükken göze gittik bir daha gelin denilmedi 3 ay sonrası şaşılığa dikkat edin sadece şüphe ettiğiniz bir durumda getirin dedi
Liyaerol Yaşına girmeden bir kere daha yapılıyo diye biliyorum ben ama emin olamadım canım ya. 1 haftadır falan bakarken sanki gözlerini şaşı yapıyo gibime geliyo. Ben mi çok evhamlanıyorum acaba bilemiyorum. 😒
TugsemEce Evhamlanmana gerek yok benim bebişimin de öyleydi, doktoruna sorduk 6-7 aya kadar da şaşı bakabiliyolarmış, senin minik daha büyükse o zaman bilemem
TugsemEce fiyat ?
BilgeeB 4,5 aylık canım. Dediğin gibi ben evhamlanıyorum o zaman. ☺️
Arkadaslar biz 3.ayın bitiminde götürdük olması gerekende oymuş. Ve benim de oğluma duane sendromu teshisi konuldu.Baska doktora da gösterdim olmayabilir dendi baska bir tedavi önerdi o sebeple gitmenizi öneririm nacizane fikrim bu
Egebebe Çok geçmiş olsun kuzum. 😔
Huzeyfe Bayramdan sonra bir götüreyim o zaman ben yine ne olur ne olmaz. 🌝
[bilinmeyen] İlk ay kontrollerinden sonra sağlık ocağı hariç kontrole gitmedik canım. Bir kaç defa göbeği için bir kerede nezle gibi olmuştu o zaman götürdük. Yine genel muayene edilmişti doktor birşey demedi.
elifzeze Anladım canım. Bayramdan sonra kontrole götüreceğim inşallah. Bize kağıt falan verilmedi. İlk muayenelerinde sıkıntı çıkmadı hiç. İnşallah bundan sonrakilerde de çıkmaz. 😑
TugsemEce inşallah canım 🙏
[bilinmeyen] Bizde gözleri bozuk olan yok canım. Bi kaç defa doktora gittiğimizde genel kontrol etmişti sorun olsa söylerdi herhalde. 😒