Ask_hosmus Aselbusraa yaptım hepsini hesabımın nasıl %100 olduğunu anlıcam nerde yazıyo göremedim ben
ArassMom_ Honki_Ponki Ikiside aynı hesaba çıktıysa sıkıntı olmaz benim temmuz gelmeden ağustos cıktı sıkıntı olmuyor o konuda 🤗 Sadece telefon ve mail adresi aynı olan 2 farklı hesap olmaması gerekiyor yoksa aynı hesaba 3 kuti bile gelebilir 🤗
ArassMom_ nazenin3233 tekgamzelimm kitapkurdubebeninanasi Ask_hosmus DeneBunu sitesi hatta https://denebunu.com/invites/9NV6GK6/ Bu site.. Size tamamen ücretsiz olarak denemeniz ve o ürünlerle ilgili yorum yapmanız için bazen tester bazen tam boy ürünler gönderen bir site. Sizin profilinize girdiğiniz bilgilere göre size urun gönderiyor sizden tek istediği o ürünü kullanıp yorum yapmanız. Aklınıza gelebilecek her türlü urun olabiliyor bu kutularda. Üye olup mail adresinden aktive yapıyorsunuz ve profili dolduruyorsunuz. Bir kaç püf noktası ise Temmuz ve Ağustos ayında eski üyelere kutu çıkmayan üyeler bonus sorular oluyor her ay değişebiliyor bu sorular bu soruların cevabını arada değişmeniz gerekiyor bu sorular cevabı degisince çıkmıştı. Bazen bazı profillere özel direk kutu çıkıyor hatta geçen ay denk gelmiştim eşimin adına kayıt yapıp o profile orijinal boy Garnier makyaj temizleme suyu aldım geldi kullanmaya başladım bile 🙈
ArassMom_ Ask_hosmus Profil bilgilerinize göre kuti çıkıyor bazen 3-4 ay çıkmadığı bilr oluyor. Genelde ay sonunda oluyor deneme kutuları ama bazen ay başında orijinal boy ürünler içinde kutu olabiliyor. Yani o belli olmaz