Honki_Ponki Emirkaaninannesi Bu sabah gözümü maille açtım XBİM kutum çıkmış ama daha ağustosum duruyo iptal edilirmikidiyede meara edmiyo degilim çünki aynı adrese iki ürün gitmiyor yaa
Honki_Ponki Emirkaaninannesi İçindekiler pek güzel valla bu kutu yu sevdim ağustos gelmesim ama XBİM kutum gelsin hihihihi🤭😁
Yadi32 Honki_Ponki yok farklı ürünler olduğu için gidiyor bana da geçen sene böyle olmuştu biri gelenden diğeri çıktı ikisini de yolladılar
ArassMom_ Honki_Ponki Ikiside aynı hesaba çıktıysa sıkıntı olmaz benim temmuz gelmeden ağustos cıktı sıkıntı olmuyor o konuda 🤗 Sadece telefon ve mail adresi aynı olan 2 farklı hesap olmaması gerekiyor yoksa aynı hesaba 3 kuti bile gelebilir 🤗
Emirkaaninannesi nazenin3233 siteye üye oluyorsn ücretsiz denemeniz için ürün gönderiliyor ürünler gelince yorum yapıyorsunuz
ArassMom_ nazenin3233 tekgamzelimm kitapkurdubebeninanasi Ask_hosmus DeneBunu sitesi hatta https://denebunu.com/invites/9NV6GK6/ Bu site.. Size tamamen ücretsiz olarak denemeniz ve o ürünlerle ilgili yorum yapmanız için bazen tester bazen tam boy ürünler gönderen bir site. Sizin profilinize girdiğiniz bilgilere göre size urun gönderiyor sizden tek istediği o ürünü kullanıp yorum yapmanız. Aklınıza gelebilecek her türlü urun olabiliyor bu kutularda. Üye olup mail adresinden aktive yapıyorsunuz ve profili dolduruyorsunuz. Bir kaç püf noktası ise Temmuz ve Ağustos ayında eski üyelere kutu çıkmayan üyeler bonus sorular oluyor her ay değişebiliyor bu sorular bu soruların cevabını arada değişmeniz gerekiyor bu sorular cevabı degisince çıkmıştı. Bazen bazı profillere özel direk kutu çıkıyor hatta geçen ay denk gelmiştim eşimin adına kayıt yapıp o profile orijinal boy Garnier makyaj temizleme suyu aldım geldi kullanmaya başladım bile 🙈
Emirkaaninannesi tekgamzelimm denebunu.com üye oluyorsn ücretsiz denemek için ürün gönderiliyor ürünler gelince yorum yapıyorsun
Emirkaaninannesi kitapkurdubebeninanasi denebunu.com sitesine üye oluyorsn ücretsiz denemek için ürün gönderiliyor ürünler gelince yorum yapıyorsun
tombiktombikelleri Honki_Ponki Ay çok iyiymiş bana ağustos kutusu çıktı hiç işe yarar bir şey yok tek kullanımlık bir kaç şey anca 😕
Honki_Ponki tombiktombikelleri evet benimde agustos öle işe yarar bişiy yok ama bu bim kutusunu sevdim inşllah gelir ☺️
tombiktombikelleri Honki_Ponki ay inş bende hep bakarak olayım peki ağustos kutusunu iptal ettiniz mi ?