bozobeydrk Feyzza 9 aylıkken kan tahlili yaptırmak şart mı? Ona göre kontrole gidelim biz de. 8 ay 15 günlüğüz
Yagmuralmila Feyzza tahlillerde demir .. karaciğer enzimlerine bakıldı enfeksiyona bakıldı.. aşı yaptılar KKK sonra da ölçümleri alındı eve geldik
Feyzza bozobeydrk bize sağlık ocağında kan tahlili yapılsın denildi sağlık ocağında ondan bende soruyorum yapan anneler yazarsa bilgilenmiş oluruz bizde 8 ay 20 günlüğüz
Ahmetcigimm Boy kilo ölçümü yapıldı kan alındı kanlar hemogram crp Demir bağlama demir klorür Ferit’in ast alt glikoz keratin üre sodyum potasyum ikter hemoliz lipemi
Yagmuralmila Feyzzarica ederim . boy 69 kilo 8 buçuk .. geçen aya göre 200 gram almışız .. gelecek ay almayabilir dedi doktor hareketlendiği için
Ahmetcigimm Feyzza rica ediyorum 73 cm 10 kg çıktık gayet iyi dedi doktorumuz Ferit’in düşük çıktı kan damlasını 5 damla kullanıyorduk günde 8 damlaya çıkın dedi artık 8 damla kullanıyoruz herşey yolunda hamdolsun 🥰
1Sinem Feyzza benim kızım sekiz aylık bizden bu ay istediler kan tahlilini. Tahlil sonucunda doktor hemogram iyi çıkmış kan damlasını bırakabilirsin dedi bize.
Feyzza Eliffffffff kardeşim sağlık ocağında çalışıyor kan alma orada yapılmıyormuş bebeklerin zor alındığı için çocuk doktoru kontrolünden geçmesi sanki daha iyi tabi siz yine kendi sağlık ocağınıza sorun