Sevimlidost Arkadaşın bırı bıldıgın mercimek köftesının içine yumurta koymuş o sekılde yapmıs ben ilk defa gördüm ne alaka dedım sız gördünüz mü
Unknown Sevimlidost Kısır ve çiğköftede görmüştüm. Mercimek köftesine konulduğunu hiç görmedim. Kendi başına hepsinin çok güzel tadı var ne gerek ki yumurtaya. 😵💫
mom5643 Sevimlidost başlığı okuyunca köfteye bende yumurta katıyorum ne var bunda dedim ama mercimek köftesiymiş ☺️ Ben yumurta koymuyorum ama koyanlar var hatta normal köfte gibi kızartıp yiyorlar 🤷🏼♀️
Nefeshiramm Sevimlidost mercimekli köfte değil de çiğ köfte gibi yumurtalı yaparız biz ve çok güzel olur soğan sarımsak salça simit yopururz yumuşayınca bol yağda yumurta kırarız kişi sayısına göre ekleriz içine
Canimkizim34 Sevimlidost 😂😂 Ahhaha yok en son ne zaman mercimek köftesi yaptım hiç hatırlamıyorum ama eşimin bana tarafında bir kere yemiştim 😂
tekboynuzluat Sevimlidost haşlamamı yoksa kırıp mı koyuyor🤢 ben hiç sevmem normal köfte neyse de mercimek köftesi ne ya
Browni_61 Sevimlidost Norml kiymali köfteye koydm 1.2 kez ama psiirirken yagi köpürüyo artk koymuyorum.Mercimek koftesine ilk defa duydum ne alaka.Asla yiyemem o yumurta çiğ nasil yenir🙄
2bebelianne__ Sevimlidost bizde yaparız ama mercimekle değil yumurtalı köfte yaparız ince bulgur baharat bool yeşillik domates yoğrulur üstüne kızgın yağda pişmiş yumurta koyulur😋 mersinde çok bilinir google dan bakabilirsiniz çok lezzetli olur 😋 ay canım çekti bak😍