Adelimmm Mrb arkadaşlar johnsons baby fırsat paketi ıslak mendili kullanıyrdum memnundum da yalnız 30 liraya aldığım paket bugün 60 lira olmuş. E bebekte baby me ıslak mendil var kullananlar memnun mu acaba kararsız kaldım da
ErtugrulAnnesii Adelimmm ben denemek amaçlı kullandım hiiiç memnun kalmadım sanki kızarıklık yaptı poposunda unibaby kullanıyorum doğdugundan beri sensitive bu fiyatlar ne olcak aldı başını gidiyo herşey😞
Merveedd Adelimmm bir mühendis inceleme yapmış baby me nin hem şampuanı hem ıslak mendili kullanmakta hiçbir sakınca yok die paylaşmış
YazCilegi Adelimmm E bebeğin bir çok ürününü kullanıyorum bezi hariç hepsinden memnunum. Ama ıslak mendil olarak komili kullanıyorum. Dokusu falan cok hoş,kokusuz. Hem fiyatı cok uygun
Egeninannesiii Adelimmm ben memnunum canım baby me ürünlerini kullanıyorum bebek bezi, ıslak mendil, sampuan, bebe yağı. Hepsi cok güzel bu zamana kdr hiçbi sıkıntı yaşamadım, fiyatı da çok uygun
Nurcang Sleepy marka kullanıyorum. İlk 2 ay unibaby yenidoğan kullandım. Fiyatlar artınca sleepy e geçtim mor paket. Çok memnunum. Kızım üç ay 10 günlük hiç pişik olmadı çok şükür.
Nurcang Adelimmm Sleepy marka kullanıyorum. İlk 2 ay unibaby yenidoğan kullandım. Fiyatlar artınca sleepy e geçtim mor paket. Çok memnunum. Kızım üç ay 10 günlük hiç pişik olmadı çok şükür.
AyeYldrm Ben baby me nin pamuk mendillerini kullanıyorum. Ilık suyla ıslatıp temizliyorum. Dışarda da genelde böyle yapıyorum ama uni baby işlek mendil de çantamda bulunduruyorum ne olur ne olmaz
Lcy03 Adelimmm ben suyla siliyorum evde tavsiye ederom daha güzel oluyor ve daha hesapli 😁 islak mendil sadece disarda kulaniyoruz
Goksualya Lcy03 Dısarıdada bir kap yaptım ıslatıp pamukları koyuyorum ıslak kalıyorlar denemenizi tavsiye ederim ıslak mendil hiç sürmüyorum 🙏🏻
habibe_omerasaf Adelimmm ben unibaby yenidoğan kullandm sora baby me e bebeğin kendi ıslK mendilini Aldım deneme amaçlı cok güzel cok hafif bi kokusu var dokusu falan cok hos memnn kalıcaksınızdr muhakkak
Deleted0089 İndirimde bulursam uni baby yenidogan bulamazsam sleepy yenidogan kullanıyorum.. Sleepy 4 paket 15 TL civarı e bebeğin kinden ucuza geliyor ve güzel.. Ama baby me daha kullanmadimc
Goksualya En güzeli baby me pamuklar ılık su ile ıslatıp onjnla siliyorum 👍🏻 En güzeli ♥️ E bebekte 15 li kutusu 60 tl