Basliktan da anlasilacagi gibi oyle bir yazayim dedim 6 gun once ikinci cocuguma dogum yaptim ilkinde emzirememistim bunda hevesliydim ama yine yetersiz kaldik gerci bunu demek icin cok erken diyeceksiniz ama 4 gundur sabahi sabah ediyoruz odadan disari cikmiyorum koltuga saplanmisim emzir de emzir tuvalet icin kalkiyorum 2 yaşında oglum var anne anne geliyor ilgim sifir maalesef sezaryen oldum birde doktora gittik zayiflamis kuzum biraz daha dene hemen mama vermeyelim dedi doktor alt limitin bir tik atinda kilosu artik dun aglamalarina ve uykusuzluguma dayanamadim bir olcek mama verdim yarisini icti ustune biraz emdi ve uyudu 2 saat hic uyanmadi ve bende uyudum gece kendi uyandi emzirdim 15-20 dk sonra yine uyudu ve dun gece bende dinlendim ilk cocugum mamayla büyüdü sagligi yerinde şükürler olsun ama bu sefer oyle olmasin diye niyetlendim olmayinca olmuyor galiba lohusa halimle hep aglayasim geliyor tecrube ettik dedik ama her cocukta basa sariyor insan ayni endiseler ayni üzüntüler yetemedigini dusunup kendine kizmalar motivasyonu cabuk dusen biriyim normalde de simdi pozitif olmaya calisiyorum oyle ama icten ice bu duygular dusunceler kemiriyor iste velhasıl anne olmak duygusal olarak da zor Allah hepimize kolaylik versin evlatlarimiza saglik huzur versin cok uzun yazdim okuyan olursa da teşekkür ederim 😊