AyseMiraEymenBera Kızım 15 günlük, doğduğunda 3 gün küvözde kaldı sonrasında memeyi asla kabul etmedi sağarak veriyorum sütümü, memeye nasıl alıştırabilirim ya da alıştırabilir miyim ?
OzlemDefne_ AyseMiraEymenBera emzirme danısmanından yardım alabilirsiniz. Gece uyku halindeyken alıyor mu öyle baslayabilirsiniz
pogacayanakli_aylamm AyseMiraEymenBera alistirisinuz benim kiz kardesum 1 hafta boyunca cabaladi memesinu tutmasi icin ve yiğenim cok sukur tuttu. Meme pozisyonjna getirip emzirin uykudan uyanio ac oldugu sira birde meme ucunuz kucukse elinizle one dogry buyutun. Sutunuzfen göğsünüze sürüp emzirmete calisin
koalanin AyseMiraEymenBera evet sakın biberon batağına devam etmeyin ben yaptım siz yapmayın tam 5 bucuk ay uğraştım pes etmedim dondurdum memeye , ilk önce sakin stres olmayın ben neler duydum neler seni annesi olarak görmüyor seni istemiyor biberonla annelik mi olur daha neler neler dediler kulağınızı ı hersyee tikayin öncelikle. Sonra biberon vermek yerine eds sistemi diye gediyor medikaldej 6 numaralı beslenme sondasi alıp onunla besleyin bebeğinizi detaylı anlatırım aldığınızda hortumu bu arada tej teması yapın surekli ve memeyi her besleme öncesi teklif edin ama sakın ısrar etmeyin bide beraber dus çok etkili sandalyeye oturun bebeğinizi kucağınıza aldin yavaş yavaş şu dokun bebege anne karnı hissiyatı yaratıp memeye yaklaşıyorlar sorununuz olursa her zaman yardımcı olurum
keremm00 AyseMiraEymenBera almasa da vermeye çalışın benım bebeğim de 20 günlük istediği gibi gelmeyince almıyor göğsümü mama takviyesi yapın dedi doktor yaptıkça göğsümü almak istemiyor aynılarını bende yaşıyorum ama yine gün içerisinde sık sık vermeye çalışıyorum biberon kullanmıyorum şırınganın ucuna serum takıyorum onunla beraber göğsümü veriyorum. Doktora söylediğim de sık sık emzir emzirmeye çalış alacaktır illa ki vs vs diyorlar
AyseMiraEymenBera keremm00 keremm00 şırınganın ucuna serum takarak vermek işe yarıyor mu ben de deneyeceğim o şekilde bakalım alacak mı
Narebebek AyseMiraEymenBera Uyurken vermeye çalışın uyanacağı zaman uykuya dalacağı zaman verin inşallah aşılır
Sedaizm AyseMiraEymenBera ne olur biberon ve emzik vermeyin ben ne yaptıysam döndüremedim enjektörle verin kaşık biberonlar var onunla verin eds sistemi var onunla verin bol bol ten teması yapın çok küçük dönecektir inşallah 🙏🏻
keremm00 AyseMiraEymenBera serumu da gögsümle beraber veriyorum göğsümü de alıyor o yüzden deneyin bence belki iyi olur
Benaytemel AyseMiraEymenBera küçük bir kaşığa memenizdeki sütü sağın onu verir vermez memeyi tıkın ağzına ben öyle çözüm buldum şimdi alıyor çok şükür