Nevriye_Alphan Kızlar selam 2 gün önce doğum yaptım göğüs uclarım çatladı çok fazla acıyor ne önerirsiniz lansnoh krem kullanıyorum
19032020 Nevriye_Alphan Sağlıkla büyüsün inşallah. Gümüş kapak öneririm , oğlum 18 aylık hala kullanıyorum , çok şey denedim bir tek bu iyi geldi. Umarım işe yarar geçmiş olsun 💐
Temmuz2021 Nevriye_Alphan Benimde göğüslerim çatlamıştı hatta kanıyordu. Lansinoh kullanıyordum işe yaramadı. Bebek hemşiresi Nas Lonolin krem önerdi. Bir günde iyileşti. Tavsiye ederim
Lena123 Nevriye_Alphan ne kullanırsanız kullanın gecmıyo hangi pomadı kullanırsanız kullanın bana kayınvalidem özel krem yaptırmıştı eczanede emzırdıgım göğsüme sürüp yarım saat sonra bol sabunlu suyla yıkayp babe göğüs ucu kremıyle nemlendırdım valla 1 güne gectı tavsıye ederim cagnımmm annemm nasıl ılgılenmişti benimle hurmayla tahin pekmezle organık yıyeceklerle beslemişti 🥰🥰
Meyracukurmaraz Ben çok çektim göğüs ucundan hiç bir göğüs ucu kremi çare olmadı. Kanakort mavi merhem işe yaradı hemde fiyatı 15 TL çok şükür. Kızımı ağlayarak emziriyordum artık. Birinin tavsiyesiyle aldım çok işe yaradı